WELLNESS – LUKSUZ ILI POTREBA

Wellness

Wellness je  način života kojim  bi se unapredio kvalitet života i dostigao balans tela, uma i duha. Iz same definicije pojma možemo zaključiti  da  wellness nije luksuz već, mogli bi zasigurno reći, iskonska potreba današnjeg čoveka.

Potrebno je samo malo vremena i želje  da ga praktikujemo jer wellness je svuda oko nas. Pored kvalitetnih banja, wellness I spa centara wellness možemo praktikovati i u zdravom izboru hrane, fizičkoj aktivnosti, šetnji, druženju, dobrim pozitivnim mislima… Za praktikovanje wellness-a nisu potrebna enormna finansijska sredstva.

Za one koji žele da se prepuste iskustvima wellness turizma pripremimi smo wellness vikend program u renomiranoj Harkanj banji u Mađarskoj.

Dozvolite sebi wellness vikend koji zaslužujete!

Praznični wellness vikend u poznatoj mađaraskoj banji – Harkanj banja – 15.02.2018. – 17.02.2018.  

Wellness vikend nudi mnogo više od klasičnih vikend putovanja. Pored zdravstvenih koristi koje ćete imate od posete wellness & spa centra, osećaćete se odmorni i zadovoljni pa ćete bolje percipirati i doživeti  samu turističku destinaciju!

Pored opuštanja i uživanja u Harkanj banji bićete u prilici da upoznate Pečuj, evropsku prestonicu kulture 2010 godine. Univerzitetski centar. Grad ljubavnih katanaca i vina!