Opis

Pođite sa nama na wellness vikend da se opustite u termalnim vodama i uživate u vrhunskim vinima!

Osetite Baranju, opustite se, degustirajte vina, upoznajte Šikloš I Pečuj.

Šta ćete videti i doživeti?

 • Prošetaćete  Šiklošem I videti najznačajnije znamenitosti ovog malog mesta.
 • Zatim ćete se opustiti  u wellness centru poznate mađarske banje Harkany što će Vam omogućiti da relaksirani bolje doživete destinaciju.
 • Opuštanje ćete zaokružiti posetom vinariji I degustacijom 5 vrsta vina.
 • Odmorni I puni energije ćete uživati u šetnji Pečujom, gradom koji odiše posebnim šarmom I duhom.

Info i rezervacije:
065 230 330 5

REZERVIŠITE OVDE

Harkany, Pecs, Siklos

Svetski poznata i veoma popularna lekovita banja i kupalište Harkanj je najsevernije mediteransko područje u Evropi. Ova banja radi još od 1823. Godine. U lečenju i prevenciji lokomotornih, hroničnih ginekoloških i osteoporoznih bolesti mogu se postići vrlo lepi rezultati. Smetnje u cirkulaciji limfe mogu potpuno nestati uz pomoć specijalnih tretmana.

Prirodne okolnosti Harkanja su izvanredne a i broj sunčanih sati u godini je vrlo visok: 2100 – 2200. Nezavisno od vremenskih prilika i leti i zimi goste čekaju bazeni s vodom između 26 – 35 ºC.

Savremena kupališta danas ne funcionišu  bez saune, solarijuma, đakuzija i bazena za masiranje, odnosno bez kozmetičkog i salona za masažu. Ovi osvežavajući i kozmetički tretmani osim vašeg dobrog raspoloženja služe i za čuvanje mladosti i lepote vašega tela.

Pečuj je grad različitih kultura koji odiše posebnim duhom I šarmom. Grad ljubavnih katanaca i vina, grad poznat po izradi najfinijih rukavica. Bićete u prilici da se upoznate I saznate sve o žolnai keramici.

Šikloš mesto nadomak Harkanj Banje poznato je po vrhunskim belim vinima.

PROMO CENU pogledajte  OVDE

Info i rezervacije:
065 230 330 5

REZERVIŠITE OVDE

PROGRAM PUTOVANJA

 1. DAN, SUBOTA:         BEOGRAD – ŠIKLOŠ – HARKANJ BANJA

Polazak iz Beograda u 05:15h (mesto polaska će biti poznato 2 dana pre putovanja). Iz Novog Sada oko 06:15h.

Vožnja autoputem preko Novog Sada, potom Sombora i posle graničnog prelaza Bezdan/Batina ulazimo u Hrvatsku. Nakon 40 km vožnje kroz  Hrvatsku ulazimo u Mađarsku i za oko pola sata   stižemo  u Šikloš.

Obilazak znamenitosti Šikloša – Gradska kuća, Malkoč-begova džamija, srpska pravoslavna crkva, fakultativna  poseta zamku. Nastavak puta.  Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za šetnju I wellness

Večera. Fakultativno: poseta vinariji uz degustaciju vina.

Povratak u hotel.  Noćenje.

 

Info i rezervacije:
065 230 330 5

REZERVIŠITE OVDE

 1. DAN, NEDELJA:   HARKANJ BANJA – PEČUJ – BEOGRAD

Doručak. Odjava iz hotela do 11:00h.

Fakultativno: Pečuj Razgledanje centra grada: Kiralj ulica, pozorište, Gradska kuća, Županijska kuća, Gazi – Kasim pašine džamije, Katedrale. Gradsko jezgro Pečuja je riznica starina: praistorijske i rimske nekropole, džamija-crkva, minaret, katedrala, kula nekadašnje biskupske tvrđave, biskupska palata, nacionalno pozorište, srpska pravoslavna kapela, franjevačka crkva, sinagoga, Pečujski univerzitet… Polazak oko 12h.

Polazak za Bepgrad oko 17h. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima. Kraj programa.

Ulazak u Mađarsku je bez ograničenja, nisu potrebni nikakvi testovi ni zeleni sertifikat.

VIŠE INFORMACIJA ZA ULAZAK U MAĐARSKU

 

Info i rezervacije:
065 230 330 5

REZERVIŠITE OVDE

 

 

Osnovne informacije

Putovanja, Mađarska; Wellness vikend - Harkany

Mesto polaska

Tačno mesto polaska će se znati dan pre putovanja.

Vreme polaska

Polazak iz Beograda u 05:15h

(tačno mesti polaska biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju).

 

Vreme povratka

Povratak za Srbiju u 17-17:30h.

Sadržaj

 • Autobuski prevoz
 • Bazen
 • Frižider
 • Hotelski smeštaj
 • Klima uređaj
 • Kupatilo
 • Minibar
 • Parking
 • Restoran
 • Sauna
 • SPA
 • WiFi

Termini putovanja

11-12.03.2023.

Aranžman obuhvata

 • prevoz autobusima visoke turističke klase (klima, TV, DVD) na navedenim relacijama,
 • smeštaj u hotel Korona ***, na bazi  1  noćenja  sa doručkom (doručak na bazi švedskog stola  samoposluživanje), u sobama strukture 1/2,
 • obilazak Šikloša
 • pratilac grupe tokom putovanja/turistički vodič,

Aranžman ne obuhvata

 •  zdravsteno putno osiguranje sa osiguranom sumom do 30.000 € (deca do 19 god – 248 din,  odrasli do 75 god – 352din I osobe preko 75 god – 819 din ),
 • fakultativni izleti ( obavezno prijavljivanje u agenciji zbog rezervacije termina za grupe. Plaćanje vodiču na licu mesta. Ne možemo garantovati mogućnost naknadne prijave tokom putovanja)
 • obilazak Pečuja u prtnji vodiča - 10€
 • ulazak u banju – 3600 Huf
 • boravišna taksa 500 Huf
 • Degustacija vina i večera / hladna zakuska - 20 €
 • individualni troškovi.

Cena aranžmana

Preuzmi cenovnik

TERMIN PUTOVANJAHOTELSpecijalna cena do 24.02.CENA
11.03 - 12.03.2022.Hotel Korona 3*7989

Cene je izražena u € po osobi.

Specijalna cena važi za rezervacije do 24.02.2023.

USLOVI/NAČIN PLAĆANJA: plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

 1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA – poklon voucher u iznosu od 5€ za neko sledeće putovanje.
 2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA: – akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak minimum 15 dana pre puta.
 3. UPLATA NA RATE – akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora, a ostatak u 3 jednake mesečne rate. Rate dospevaju svakog 10, 20 ili 30 mesecu, a poslednja rata dospeva mesec dana nakon realizacije putovanja.

POPUSTI i DOPLATE:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 25 € - na upit
 • Deca od 5 do 10 godina u pratnji 2 odrasle osobe plaćaju 55€ I imaju pomoćni ležaj.
 • Deca do 5 godina zajedničkom ležaju sa roditeljima plaćaju 25 €, nemaju ležaj I doručak.

OBAVEZNO PUTNO OSIGURANJE: Svaki putnik sa srpskim pasošem je dužan da ima putno osiguranje za putovanje u zemlje Šengenskog sporazuma.

 

 

 

 

Napomene

DODATNE NAPOMENE:

-putnik je dužan da se, pre potpisivanja ugovora o putovanju, detaljno upozna sa programom putovanja, kao i Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Online Travel. Molimo vas da opise i fotografije hotela pogledate na našem sajtu.

-Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa u suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije.

- Ukoliko ne dobijete sms poruku 24 h pre polaska putnik je dužan da se lično informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska jedan dan pred put. Putnik je u obavezi da na dogovorenom mestu polaska bude 30 minuta pre ugovorenog vremena polaska,

-Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..),

-putnik mora imati pasoš sa važnošću od minimum tri meseca nakon izlaska iz zemlje članice EU,

-Putnici bi trebalo da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze.

Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. –

VAŽNE NAPOMENE:

Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu (važeću) putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu obavezno je dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.

 

Molimo vas da se pre zaključenja Ugovora o putovanju upoznate sa Programom putovanja kao I Opštim uslovima putovanja agencije Online Travel.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator ima depozit u visini od 500  eura  i garanciju putovanja za kategoriju licence B  u visini od 5000 eura. Broj bankarske garancije 04777-02-0193696 od 26.11.2021.    Banka UniCredit Bank, Garancija po Ugovoru o Garanciji putovanja i davanja saglasnosti za izdavanje bankarske garancije broj 0104/2021  od 16.11.2021. zaključenog sa Primaocem garancije Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14.

Primalac bankarske garancije može pozvati banku na plaćanje u periodu koji ne može biti duži od šest meseci , računajući od datuma kada je bankarska garancija prestala da važi. Korisnik bankarske garancije, putnik aktivira bankarsku garanciju  bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka propisanog slučaja preko Primaoca bankarske garancije Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686,  pisanim putem ili telegramom  na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs

Program je rađen na bazi minimum 40 putnika.
Br.programa 10  Šifra programa – HU – KARNEVAL IZLET  Cenovnik br 1 od 16.12.2021.