Srbija banje

Srbija je zemlja, koja se može pohvaliti izuzetnim prirodnim lepotama. Često se u potrazi za kraćim ili dužim odmorom odlučujemo da odemo u susedne zemlje, a ni sami nismo svesni šta sve naša Srbija može da nam pruži. Banjski turizam se u proteklih nekoliko godina velikom brzinom razvija i sve veći broj domaćih turista se odlučuje da svoje godišnji odmor provede upravo u njima.

Najpopularnije srpske banje svojim posetiocima nude mnogo više od odmora. One svojim gostima pružaju priliku da osetete sve blagodeti koje one mogu da im pruže. Mineralni izvori i lekovite vode kojim obiluju srpske banje, samo su deo onog što one mogu da pruže. U njima možete uživati u fantastičnoj spa i wellnes ponudi, koja za samo nekoliko tretmana vraća energiju, opušta vas i čini da se osećate zadovoljno i srećno.

Ukoliko planirate da i ove godine odmor provedete u Srbiji onda je ovo prava prilika da se upoznate sa najpopularnijim srpskim banjama.

Zasluženo svoje mesto na ovom spisku dobile su banja Koviljača, zatim Lukovska banja, Prolom banja, Sokobanja i Vrnjačka banja.

Ovih 5 lepotica zaslužile da budu vaš izbor, a svaka od njih ima blagodeti koje će prijati i mladom i starom. U njima se rađate novi vi, vraćate se preporođeni, zdraviji i srećniji. Dajte im priliku da budu i vaš izvor zadovoljstva, upoznajte ih i otkrijte zbog čega su vekovima unazad bile inspiracija svetskih putnika, ali i čuvenih pisaca i pesnika.