KRALJ PUTOVANJA, FIRST MINUTE PONUDA

Sada je pravo vreme – izaberite i cenu i kvalitet

Za veliki broj ljudi cena putovanja igra glavnu, a mnogima i presudnu ulogu u odluci da li će putovati negde, gde će ići i kada.  Ali da krenemo od početka.

Sigurni smo da su svi već dobro upoznati sa terminom Last minut ponuda i da mnogi pomno prate ovakve prilike kada dođe vreme da se uplati letovanje, putovanje, izlet… Ipak, mnogi ne znaju da postoji nešto još bolje od last minute ponuda, a to su te savršene FIRST MINUT PONUDE.

Šta su FIRST MINUTE PONUDE?

First minute ponude predstavljaju vrlo povoljne turističke aranžmane koje možete uplatiti pre nego što stigne sezona. Cena za njih je drastično niža nego kada taj isti aranžman kupujete u jeku sezone.

First minute ponude, za razliku od last minute ponuda pružaju mogućnost da se izabere pravi aranžman. Imate mogućnost da birate tačno ono što vama treba. Veliki broj aranžmana je dostupan, dok kod last minut ponuda morate da napravite izbor između već probranih I preostalih aranžmana.

FRST MINUTE PONUDE i njihove PREDNOSTI:

First minute ponude pružaju priliku da dobijete veliki popust za rani booking. Obično je u pitanju određen broj smeštajnih jedinica I vremenski su  su ograničeni. Morate biti brzi.

Iskoristite maksimalno popuste koje daju first minute ponude. Rezervišite letovanje dok se sankate, u decembru ili ga uplatite u celosti. Od vašeg izbora zavisi visina popusta.

Osim velikih popusta first minut ponude pružaju priliku i da se letovanje ili neko putovanje otplati na veći broj rata. To vam olakšava u mnogome, jer možete plaćanje da prolongirate iisplatite ga do polaska. Onda odete na odmor punog novčanika.

First minute ponude su idealne za one turiste koji unapred znaju u kom periodu žele da putuju i na koju destinaciju

First minute vam daje priliku da birate… birate sobu, jer sve su slobodne. Birate udaljenost od mora, sobu sa pogledom na more ili bez. Često možete da tražite i sprat, određeni deo mesta u koje idete i tome slično.

Firste minut ponuda je jeftinija, a ako plaćate sve odjednom možete da dobijete dodatni popust. Verujte, to često zna da bude značajna ušteda. Nju možete iskoristiti da na putovanju uživate na vama svojstven način. Možete da uplatite neke fakultativne izlete, častite se nekim kvalitetnim ručkom ili jednostavno kupite čitavoj porodici suvenire, koji će vas dugo sećati na to putovanje.

Uočite razlike i birajte

Razlika između firste i last minute ponuda je ogromna. Pametno iskoristite mogućnosti I vi budite ti koji će birati… Sve veći broj iskusnih putnika svake godine se priklanja korišćenju fantastičnih first minut ponuda, naročito kada je letovanje u pitanju.

Letovanje po pristupačnim cenama možete dobiti I ukoliko putujete van sezone, ukoliko vam nije problem da do plaže prošetate 10, 15 minuta, ukoliko na vreme štedite, pa letovanje platite u celosti…

Ukoliko se držite ovih saveta sjajna putovanja u recimo Grčku mogu vas koštati kao neki malo skuplji ručak u nekom od beogradskih restorana…

Razmislite, pratite nas I na vreme rezervišite ono što vam se dopada.

Tekst: Milica Ilić Kosijer

Foto: Pixaby