Edipsos LAST MINUTE PONUDE

RAJ NA ZEMLJI –Evia i Edipsos su čuda prirode

Ukoliko želite pravi odmor, uživanje u banjskoj, a opet morskoj vodi Edipsos je pravi izbor za vas. Iskoristite fenomenalne last minut ponude i provedite pravi odmor u ovom prelepom odmaralištu.

Pripremili smo vam 10% popusta:

Edipsos, hotel Anesis**

Termin 01.07.2020 – 11.07.2020

Usluga: ND (noćenje sa doručkom)

Cena paket aranžmana sa prevozom – 198€

REZERVIŠITE OVDE
Hotel Anesis

Hotel Anesis se nalazi na 100 metara od izvora tople vode i 100 metara od centra Edipsosa. Raspolaže jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama od kojih su neke okrenute ka ulici a neke ka bašti. Bašta je  puna zelenila u kojoj gosti hotela mogu uživati. Sve sobe  poseduju: kupatilo, balkon, TV, klima, Wi-Fi.

 

Edipsos, vila Oasis

Termin 11.07.2020 – 21.07.2020

Usluga: N (noćenje)

Cena paket aranžmana sa prevozom

½ studio – 211 €

1/3 studio – 202 €

¼ studio – 193 €

REZERVIŠITE OVDE

Vila Oasis Studios

Vila Oasis se nalazi na odličnoj lokaciji u blizini termalnih izvora kao I centra grada. Raspolaže dvokrevetnim , trokrevetnim I četvorokrevetnim studio apartmanima.

Svi studiji su standardno opremljeni:kupatilo, terasa, kuhinja (sa osnovnim posuđem, frižiderom, rešo sa dve ringle, a u četvorokrevetnom apartmanu postoji šporet), TV,  klima koja je uključena u cenu, zamena peškira i posteljine na 5 dana.

Evia – Edipsos

Evia polako zauzima zaluženo mesto u turističkoj ponudi naših agencija i postaje omiljena destinacija brojnih turista.

Ono što turisti ovde najviše vole to su uvalice koje su prirodno napravljene, u koje se uliva termalna mineralna voda čija temperatura može dostići do 80 stepeni Celzijusa.

Priroda je svojim moćima učinila da se ovde topla mineralna voda iz izvora uliva direktno u more, a to je redak slučaj na svetu.

Celo ostrvo a obraslo je gustim šumama, a poznato je i po mnogim lečilištima, banjama i izvorima termalnih voda.

Turisti ovde ne dolaze samo da se odmore na obali prelepog kristalno plavog mora, već u Eviju dolaze i radi lečenja i pravog istinskog odmora. Evija je poznata i kao mesto sa izuzetno bogatom ribarskom flotom, ali i arheološkim nalazištima i starim tadicionalnim grčkim selima.

Foto: Pixabay