Opis

Budite deo VIP grupe!

Nudimo vam VIP tretman, idealno mesto za vežbe yoge, šetnju prirodom i 3 dana opuštanja u wellness centru.

Info i rezervacije:
065 230 330 5

REZERVIŠITE OVDE

Opuštanje na oblacima Kopaonika

Dan započinjemo vežbama joge. Ako vreme dozvoli vežbaćemo na otvorenom, pored bazena. Vežbe su prilagođene svima, bez obzira na fizičku spremnost, i  što je možda važnije, savršene za sve one koji um i telo žele da dovedu u ravnotežu.

Nakon jutarnjih vežbi idemo u  šetnju prirodom. Obići ćemo:

Jelovarnik treći po veličini vodopad u Srbiji.

Metođa, svetiliste u steni i gejzir.

Popodnevne vežbe joge su posvećene vezbama disanja I opuštanja. Bice to odlična priprema za wellness koji je takođe uključen u cenu.

Tri dana wellnessa će potpuno revitalizovati i osvežiti vaše telo i duh. Na raspolaganju vam je: bazen, više vrsta sauna, parno kupatilo, đakuzi kada, slana soba.

Pridružite se našoj maloj grupi i uverićete se da je da putovanje koje u svom sadržaju ima joga vežbe, šetnju prirodom i wellness  u stanju da vam stavi osmeh na lice, da vrati časovnik unazad i da vas ispuni energijom. Osećaćete se zdravije, svežije i poletnije.

Info i rezervacije:
065 230 330 5

REZERVIŠITE OVDE

VIP tretman male grupe putnika  obezbeđuje:

 • apsolutnu zaštitu od corona virusa u skladu sa svim prorukama kriznog štaba i Instituta Batut ,
 • termin za vežbe joge u okviru prostora wellness centra rezervisan samo za vas,
 • da upoznate jogu na pravi način,
 • da upoznate svoje telo i svoj duh koristeci asane – joga položaje
 • da upoznate nezaboravnu relaksaciju – joga nidru,
 • da se opustite u wellness i spa tretmanima,
 • korišćenje wellness centra bez ograničenja,
 • šetnja prirodom u malim grupama,
 • lepši i potpuniji doživljaj destinacije.

Kopaonik

Kopaonik je mesto koje sadrži sve što bi jedan hedonista ikada poželeo: avanturanezaboravna kuhinjamir i tišina.

Kopaonik poslednjih godina postaje sve interesantnija letnja turistička destinacija. Privlačan u svim godišnjim dobima a prirodni potencijal od oko 200 sunčanih dana nas navodi da uživamo u planini kada ima manje posetilaca. Upravo zbog velikog broja sunčanih dana u godini Kopaonik nazivaju i “planinom sunca”.

Kopaonik najviše vedrih dana ima u julu i oktobru.

Kopaonik, za razliku od drugih turističkih centara, nije postao urban, mada se i dalje gradi. Ono što ga čini specifičnim jesu klima, neizmerno i nedovoljno istraženi rezervati prirode, Semeteško jezero, gejzir, vodopad Jelovarnik.

Posebnost Kopaonika je što ga možete svake godine posećivati a nikada ga stvarno ne upoznati. Otići na Kopaonik ne znači  videti samo  centar I skijalište. Kopaonik je predivna planina I bogatstvo njenih sadržaja je neopisivo.

Dobio je ime po kopanju rude naročito one iz koje  se dobijalo srebro, koja je u srednjevekovnoj Srbiji bila dragocena. Na Kopaoniku ima 180 napuštenih i zatrpanih rudarskih jama.

Malo ćemo se potruditi  da upoznate  Kopaonik van onoga što je dostupno bas svima – sam turistički centar I staze oko hotela.

Jelovarnik

Jelovarnik sa visinom kaskada od 71 metra predstavlja najviši vodopad u Srbiji. Nalazi se u podnožju Kopaonika u oblasti Jelovarnik, po kojoj je i dobio ime. Skriven je u šumi na 1116 metara nadmorske visine (najviša tačka) sa tri kaskade proglašen je za prirodni rezervat. Doći do njega je za mnoge prava planinska avantura.

Kopaoničko svetilište Metođa

Iza kanjona, na samoj litici u gustišu nalazi se pećina a u njoj svetilište. Mala crkva smeštena u steni a nastala je u tursko vreme. Tu su ljudi ovih krajeva, krijući se od Turaka, dolazili u zbegove, pa i crkvicu uredili u samoj litici. Posvetili su je svetom Metodiju, velikomučeniku, episkopu grada Patre Likijske.

Vekovima, svakog 3. jula, na dan Sv. sveštenomučenika Metodija, sakupljao se ovde svet, dolazio u pećinu, molio se Bogu i iz malog slapa vode koja izvire u samoj crkvici tražio lek za razne bolesti.

Crkvica i ovaj kraj nazivaju se Metođe, pećina se nalazi na visini od 1.450 metara, a po nekim predanjima to kultno mesto je nastalo još u trećem veku. Na zidu je freska sv. Metodija, a na komadu kamena slika Bogorodice sa malim Hristom. Autor je Mirjana Jablanović iz Mataruga.

Kad se sa obronaka Metođa pođe uz Gvozdačku reku, gore pri vrhu, nalazi se gejzir. Visok je nekoliko metara, mlaz vode pod pritiskom diže se u visinu, okolo je gusta listopadna šuma i prizor je zaista očaravajući. Gejzir se pojavio pre nekoliko decenija i ustalio se. Količina vode koja šiklja iz zemlje i njegova visina se ne menjaju.

Apart Hotel MujEn Lux

Hotel MujEn lux izgrađen je u autentičnom planinskom stilu i opremljen po svetskim standardima koji svojim gostima pružaju jednaki užitak kako u zimskoj tako i u letnjoj sezoni. Apartmanski kompleks MujEn čine tri vile: MujEn Lux, MujEn Comfort i MujEn.

Info i rezervacije:
065 230 330 5 

REZERVIŠITE OVDE

 

Zahvaljujući predivnoj lokaciji i renomeu mesta kome pripada, aparthotel svojim gostima nudi prirodan ambijent, komfor i udobnost. Savremeno dizajniran elegantan nameštaj, protkan nitima planinskog ambijenta nudi iskustvo modernog smeštaja i predstavlja spoj tradicije i novog doba.

Bogat sadržaj i ljubaznost osoblja omogućiće Vam da svoj odmor iskoristite na kvalitetan način.

Uživajte u toplim napitcima ili kulinarskim specijalitetima  restorana uz prelep pogled na obronke Kopaonika, ili nađite svoju oazu mira u Wellness&Spa centru. Sam ambijent i ljubaznost osoblja učiniće Vaš boravak prijatnim.

Svi smeštajni kapaciteti poseduju:

 • Kompletno opremljenu kuhinju,
 • Sef za odlaganje dragocenosti,
 • Besplatan Wi-Fi, internet,
 • LCD sa kablovskom TV,
 • Kupatilo sa tuš kabinom,
 • Pult za ručavanje.

 

Osnovne informacije

Srbija, vikend putovanje, wellness i spa, joga.

Mesto polaska

Individualno ili kombi prevoz.

Vreme polaska

Kombi polazi u 8:00 h sa mesta koje ćemo naknadno javiti.

Vreme povratka

Povratak poslednjeg dana u 16:00h.

Sadržaj

 • Bazen
 • Fen za kosu
 • Hotelski smeštaj
 • Klima uređaj
 • Kombi prevoz
 • Lift
 • Minibar
 • Parking
 • Restoran
 • Room service
 • SPA
 • TV
 • WiFi

Termini putovanja

02.10.2020 - 04.10.2020.

Aranžman obuhvata

* kombi prevoz / individualni prevoz

*smeštaj u 1/2  studio apartmanima na bazi 2 noćenja sa doručkom,

* poludnevni izlet Jelovarnik I Metođa,

* parktikovanje Yoge 2 puta dnevno, ujutro I kasno popodne – licencirani yoga instruktor -  Milena Radisavljević,

* 3 dana - wellness I spa – bez ograničenja: sauna, parno kupatilo, bazen unutrasnji I spoljašnji, tepidarijum, đakuzi kade I slana soba,

* usluge lokalnog turističkog vodiča na destinaciji,

* troškovi organizacije putovanja.

 

Aranžman ne obuhvata

* boravišna taksa, plaća se na recepciji 130 din dnevno po osobi.

* individualni troškovi.

Cena aranžmana

CENOVNIK SA PREVOZOM

Preuzmi cenovnik

CENOVNIK BEZ PREVOZA

Preuzmi cenovnik

Termin putovanjaCena bez prevozaCena sa prevozom
02.10.2020 -04.10.2020.1345019450

Jedinstvena cena paket aranžmana po osobi u ½ apartmanu uključuje: kombi prevoz (opciono), smeštaj na bazi noćenja sa doručkom, izlet šetačka tura do Jelovarnika, Metođe I gejzira, dnevno dva treninga joge  I 3 dana neograničenog korišćenje wellness I spa tretmana!!!

 

Cene aranžmana su iskazane u dinarima po osobi. Prilikom potvrde rezervacije uplaćuje se iznos od 30%,.

Plaćanje:

 • Kešom – rezervacija 30% ostatak do 10 dana pre polaska
 • čekovima gradjana na 3 mesečne rate. Čekovi se ostavljaju prilikom rezervacije, s tim da poslednja rata može biti max mesec dana nakom završetka aranžmana.
 • Uplata na račun ONLINE TRAVEL – 170-0050021920000-41.

POPUSTI I DOPLATE:

Doplata za večeru – 12 € po osobi po danu

PREVOZ: Mogućnost organizovanja kombi prevoza. Cena po osobi 6000 din - minimum 6 osoba.

Napomene

NAPOMENE:

-putnik je dužan da se, pre potpisivanja ugovora o putovanju, detaljno upozna sa programom putovanja, kao i Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Online Travel

-Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa u suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije.

-Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na putu, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..),

Program je rađen na bazi minimum 6 putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, turistička agencija Organizator putovanja ima pravo da realizuje putovanje uz korekciju cene ili da otkaže putovanje. Organizator putovanja isto tako zadržava pravo na korekciju cena usled promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja ONLINE TRAVEL.   Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora. Polisa br. 300000016168  od 01.01.2020. za osiguranje garancije putovanja u slučaju insolventnosti radi naknade štete osiguranika kod osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE  sa iscrpljujućom osigiranom sumom od 200 000 €.

Program broj 22. Šifra programa – SR – KOP – Y/W  Cenovnik br 1 od 01.09.2020.

 

Rezerviši

Molimo Vas da popunite sva polja kako bi smo mogli da Vas kontaktiramo povodom Vaše rezervacije!
 • Unesite ime aranžmana tj ime vile ili hotela. Ukoliko imate bilo kakve dodatne napomene unesite ih ovde.