Opis

Kopaonik

Kopaonik, mesto koje sadrži sve što bi jedan hedonista ikada poželeo: avanturanezaboravna kuhinjamir i tišina.

Kopaonik poslednjih godina postaje sve interesantnija letnja turistička destinacija. Privlačan u svim godišnjim dobima a prirodni potencijal od oko 200 sunčanih dana nas navodi da uživamo u planini kada ima manje posetilaca. Upravo zbog velikog broja sunčanih dana u godini Kopaonik nazivaju I “planinom sunca”.

Info i rezervacije:
065 230 330 5

REZERVIŠITE OVDE
Kopaonik najviše vedrih dana ima u julu I oktobru.

Kopaonik, za razliku od drugih turističkih centara, nije postao urban, mada se i dalje gradi. Ono što ga čini specifičnim jesu klima, neizmerno i nedovoljno istraženi rezervati prirode, Semeteško jezero, gejzir, vodopad Jelovarnik.

Posebnost Kopaonika je što ga možete svake godine posećivati a nikada ga stvarno ne upoznati. Otići na Kopaonik ne znači samo videte centar I skijalište. Kopaonik je predivna planina I bogatstvo njenih sadržaja je neopisivo.

Dobio je ime po kopanju rude naročito one iz koje  se dobijalo srebro, koja je u srednjevekovnoj Srbiji bila dragocena. Na Kopaoniku ima 180 napuštenih i zatrpanih rudarskih jama.

Malo ćemo se potruditi  da upoznate  Kopaonik van onoga što je dostupno bas svima – sam turistički centar I staze oko hotela.

Imaćete priliku da na ovom vikend odmoru obiđete Jelovarnik treći po veličini vodopad u Srbiji. Pešačka tura će vas odvesti I do Metođe svetilista u steni I gejzira.

Apart Hotel MujEn Lux 

Apart Hotel MujEn Lux izgrađen je u autentičnom planinskom stilu i opremljen po svetskim standardima koji svojim gostima pružaju jednaki užitak kako u zimskoj tako i u letnjoj sezoni. Apartmanski kompleks MujEn čine tri vile: MujEn Lux, MujEn Comfort i MujEn.

Info i rezervacije:
065 230 330 5

REZERVIŠITE OVDE

Zahvaljujući predivnoj lokaciji i renomeu mesta kome pripada, aparthotel svojim gostima nudi prirodan ambijent, komfor i udobnost. Savremeno dizajniran elegantan nameštaj, protkan nitima planinskog ambijenta nudi iskustvo modernog smeštaja i predstavlja spoj tradicije i novog doba.

Bogat sadržaj i ljubaznost osoblja omogućiće Vam da svoj odmor iskoristite na kvalitetan način.

Uživajte u toplim napitcima ili kulinarskim specijalitetima  restorana uz prelep pogled na obronke Kopaonika,ili nađite svoju oazu mira u Wellness&Spa centru. Sam ambijent i ljubaznost osoblja učiniće Vaš boravak prijatnim.

Svi smeštajni kapaciteti poseduju:

 • Kompletno opremljenu kuhinju,
 • Sef za odlaganje dragocenosti,
 • Besplatan Wi-Fi, internet,
 • LCD sa kablovskom TV,
 • Kupatilo sa tuš kabinom,
 • Pult za ručavanje.

Info i rezervacije:
065 230 330 5

REZERVIŠITE OVDE

 

Program putovanja:

1 dan – BEOGRAD – KOPAONIKSmeštaj u apartmane od 14h. Slobodno vreme za šetnju I individualne aktivnosti. Opuštanje u wellness I spa centru. Na raspolaganju vam je više vrsta sauna, tepidarijum, tursko kupatilo, bazen, đakuzi kada. Noćenje.

2 dan –   KOPAONIK – Fakultativno  JELOVARNIK – METOĐA

Doručak. Fakultativan izlet sa polaskom oko 10:30h. Šetačka tura od oko 6 km.

Obilazimo Jelovarnik koji sa visinom kaskada od 71 metra predstavlja najviši vodopad u Srbiji. Nalazi se u podnožju Kopaonika u oblasti Jelovarnik, po kojoj je i dobio ime.. Skriven je u šumi na 1116 metara nadmorske visine (najviša tačka) sa tri kaskade proglašen je za prirodni rezervat. Doći do njega je za mnoge prava planinska avantura.

Put nastavljamo prema kopaoničkom svetilištu Metođa.  Iza kanjona, na samoj litici u gustišu nalazi se pećina a u njoj svetilište. Mala crkva smeštena u steni a nastala je u tursko vreme. Tu su ljudi ovih krajeva, krijući se od Turaka, dolazili u zbegove, pa i crkvicu uredili u samoj litici. Posvetili su je svetom Metodiju, velikomučeniku, episkopu grada Patre Likijske.

Vekovima, svakog 3. jula, na dan Sv. sveštenomučenika Metodija, sakupljao se ovde narod, dolazio u pećinu, molio se Bogu i iz malog slapa vode koja izvire u samoj crkvici tražio lek za raze bolesti.

Crkvica i ovaj kraj nazivaju se Metođe, pećina se nalazi na visini od 1.450 metara, a po nekim predanjima to kultno mesto je nastalo još u trećem veku. Na zidu je freska sv. Metodija, a na komadu kamena slika Bogorodice sa malim Hristom. Autor je Mirjana Jablanović iz Mataruga.

Kad se sa obronaka Metođa pođe uz Gvozdačku reku, gore pri vrhu, nalazi se gejzir. Visok je nekoliko metara, mlaz vode pod pritiskom diže se u visinu, okolo je gusta listopadna šuma i prizor je zaista očaravajući. Gejzir se pojavio pre nekoliko decenija i ustalio se. Količina vode koja šiklja iz zemlje i njegova visina se ne menjaju.

Povratak u hotel. Slobodno vrme iskoristite za opuštanje u wellness I spa centru. Noćenje.

3 dan – KOPAONIK – BEOGRAD  

Doručak. Napuštanje apartmana do 10h. Wellness I spa do 15h.  Napuštanje objekta I povratak za Beograd. Kraj programa.

Osnovne informacije

Srbija, Kopaonik, wellness & spa, sopstveni prevoz, 2ND

 

Mesto polaska

Individualno.

Vreme polaska

Individualno.

Vreme povratka

Individualno.

Sadržaj

 • Hotelski smeštaj
 • Klima uređaj
 • Kupatilo
 • Lounge
 • Minibar
 • Parking
 • Sauna
 • Švedski sto
 • TV
 • WiFi

Termini putovanja

23.10.2020. - 25.10.2020.

13.11.2020. - 15.11.2020.

27.11.2020. - 29.11.2020.

Aranžman obuhvata

*smeštaj u 1/2  studio apartmanima na bazi 2 noćenja sa doručkom,

* 3 dana - wellness I spa – bez ograničenja: sauna, parno kupatilo, bazen unutrasnji I spoljašnji, tepidarijum, đakuzi kade I slana soba,

* troškovi organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata

* prevoz

* boravišna taksa, plaća se na recepciji 150 din dnevno po osobi. Plaćanje na recepciji.

* Fakultativni izlet – Jelovarnik I Metođa – Cena 1200 din za minimum 4 osobe.

* individualni troškovi.

Cena aranžmana

Preuzmi cenovnik

Termin putovanjaCENA
23.10.2020 - 25.10.2020.7450
13.11.2020. - 15.11.2020.7450
27.11.2020. - 29.11.2020. 7450

Jedinstvena cena paket aranžmana po osobi u ½ apartmanu uključuje: smeštaj na bazi noćenja sa doručkom i 3 DANA  neograničenog korišćenje WELLNESS & SPA tretmana!!!

 

NAČIN PLAĆANJA:

Cene aranžmana su iskazane u dinarima po osobi. Prilikom potvrde rezervacije uplaćuje se iznos od 30%,.

Plaćanje:

 • Gotovinom – rezervacija 30% ostatak do 10 dana pre polaska
 • čekovima gradjana na 3 mesečne rate. Čekovi se ostavljaju prilikom rezervacije, s tim da poslednja rata može biti max mesec dana nakom završetka aranžmana.
 • Uplata na račun ONLINE TRAVEL – 170-0050021920000-41.

POPUSTI I DOPLATE:

Doplata za večeru – 12 € po osobi po danu

Napomene

-putnik je dužan da se, pre potpisivanja ugovora o putovanju, detaljno upozna sa programom putovanja, kao i Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Online Travel

-Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa u suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije.

-Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na putu, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..),

Program je rađen na bazi minimum 6 putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, turistička agencija Organizator putovanja ima pravo da realizuje putovanje uz korekciju cene ili da otkaže putovanje. Organizator putovanja isto tako zadržava pravo na korekciju cena usled promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja ONLINE TRAVEL.   Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora. Polisa br. 300000016168  od 01.01.2020. za osiguranje garancije putovanja u slučaju insolventnosti radi naknade štete osiguranika kod osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE  sa iscrpljujućom osigiranom sumom od 200 000 €.

Program broj 22. Šifra programa – SR – KOP - W Cenovnik br 1 od 30.09.2020.

 

Rezerviši

Molimo Vas da popunite sva polja kako bi smo mogli da Vas kontaktiramo povodom Vaše rezervacije!
 • Unesite ime aranžmana tj ime vile ili hotela. Ukoliko imate bilo kakve dodatne napomene unesite ih ovde.