AKCIJA do 15.07.2020.! Edipsos vila Oasis

RAJ NA ZEMLJI! AKCIJA 10% POPUST!!!

Evia i Edipsos su čuda prirode!

Ukoliko želite pravi odmor, uživanje u banjskoj, a opet morskoj vodi Edipsos je pravi izbor za vas. Iskoristite fenomenalnu akciju i provedite pravi odmor u ovom prelepom odmaralištu.

AKCIJA!!! POPUST OD 10% ZA SVE SMENE TRAJE DO 15.07.2020.!!!

REZERVIŠITE OVDE
Cenovnik možete pogledati OVDE

Vila Oasis

Vila Oasis se nalazi na odličnoj lokaciji u blizini termalnih izvora kao I centra grada. Raspolaže dvokrevetnim , trokrevetnim I četvorokrevetnim studio apartmanima.

Svi studiji su standardno opremljeni: kupatilo, terasa, kuhinja (sa osnovnim posuđem, frižiderom, rešo sa dve ringle, a u četvorokrevetnom apartmanu postoji šporet), TV,  klima koja je uključena u cenu, zamena peškira i posteljine na 5 dana.

 

Evia, Edipsos

Evia zauzima zaluženo mesto u turističkoj ponudi naših agencija i postaje omiljena destinacija brojnih turista.

Ono što turisti ovde najviše vole to su uvalice koje su prirodno napravljene, u koje se uliva termalna mineralna voda čija temperatura može dostići do 80 stepeni Celzijusa.

Priroda je svojim moćima učinila da se ovde topla mineralna voda iz izvora uliva direktno u more, a to je redak slučaj na svetu.

Celo ostrvo obraslo je gustim šumama, a poznato je i po mnogim lečilištima, banjama i izvorima termalnih voda.

Turisti ovde ne dolaze samo da se odmore na obali prelepog kristalno plavog mora, već u Eviju dolaze i radi lečenja i pravog istinskog odmora. Evija je poznata i kao mesto sa izuzetno bogatom ribarskom flotom, ali i arheološkim nalazištima i starim tadicionalnim grčkim selima.

Ostrvo je podeljeno na tri dela: severni, centralni i južni. Na Eviji se nalazi veliki broj zanimljivih gradića sa životopisnom istorijom, stara sela koja nose svako svoju priču i tradiciju, ali i priobalnih odmarališta koja gostima nude potupuni užitak.Ovo ostrvo nije samo letnja destinacija, ono je pogodno da dođete na njega u bilo koje doba godine.

Veliki izbor izleta je u ponudi pa je ovo možda jedinstvena prilika da obiđete Atinu, Delfe, Halkidu…

Preporučujemo da obiđete čuvena Vulkanska ostrva Lihadonisia (Lichadonisia), koja zovu  grčkim Sejšelima ili Bahamima.

Foto: Pixabay