Opis

Vila Tasos – centar Dasije blizu hotela Chandris.Udaljenost od plaže: 200 m. Kapacitet: 3 studija sa 3 kreveta +
2 studija sa 2 kreveta Studio 02 i 03: studija su sa 2,3 kreveta, kupatilo, balkon, TV čajna kuhinja, A/C- 5 eur po danu –
doplata. Čišćenje i posteljina: Gosti ulaze u čiste aparmane i tokom boravka se sami brinu o higijeni apartmana Promena peškira i posteljine na 5 dana. Detaljno čišćenje na 10 dana.

Osnovne informacije

Letovanje Grčka; Krf, Dassia, paket aranžman autobuski prevoz i smeštaj 9 noćenja / najam studija / apartmana

Mesto polaska

Polazak iz Beograda sa parkinga kod “Buvlje pijace” ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42, u 13h. Niš –  16:30h (parking marketa Tempo). Novi Sad – 11:00 h (parking kod lokomotive). Kikinda  – 08.30h, Zrenjanin – 09:30h.

Vreme polaska

Sastanak putnika pola sata pre polaska autobusa. Proveriti dva dana pre putovanja tačno vreme polaska autobusa.

Vreme povratka

Planirano vreme polaska je u popodnevnim časovima po lokalnom vremenu. O tačnom vremenu povratka će vas informisati lokalni predstavnik. Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

Sadržaj

  • Kuhinja
  • Kupatilo
  • Terasa

Termini putovanja

Od 25.05.2017. – 10.09.2017.

Aranžman obuhvata

• Prevoz visokokvalitetnim turističkim autobusom(AC/TV),
• smeštaj 9 noćenja /najam studija /apartmana,
• transfer, vodič,
• troškovi organizacije puta.

Aranžman ne obuhvata

• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, prema cenovniku kompanije “MILENIJUM OSIGURANJE”(osigurana suma 30.000€; za putnike od 0-19 godina starosti iznosi 598 rsd; od 19-75 godina iznosi 897 rsd; a za putnike preko 75
godina iznosi 2241 rsd;)
• individualni i ekstra troškovi.

Cena aranžmana

Preuzmi cenovnik

Cena paket aranžmana od 75 € po osobi u ½ studiju.

Family paket za 3 osobe od 180 €.

Family paket za 4 osobe od 210 €.

Cena uključuje autobuski prevoz i smeštaj na bazi 9 noćenja.

Cene su iskazane u eur.Uplaćuje se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu INTESA banke na dan uplate. Prilikom rezervacije najmanje se uplaćuje 30 % od aranžmana a ostatak 14 dana pre polaska na put. Mogućnost plaćanja u ratama do polaska, čekovima gradjana na više mesečnih rata (1 rata :30 % , preostali deo se uvećava 10% i deli na jednake mesečne rate – čekovi se deponuju prilikom rezervacije. Rate se najkasnije mogu odbijati do 15.12.2017. godine. U slučaju velikih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

Napomene

Smeštaj: U studia/apartmane i hotele se ulazi prvog dana boravka u 14:00, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do
10:00. Prilikom smeštaja u studia /apartmane, treba prijaviti eventualne nepravilnosti (ako je nešto polomljeno ili neki kvar) našem predstavniku ili vlasniku studia/apartmana i iste ostaviti u prvobitno zatečenom stanju. Mere ležajeva u
Grčkoj se razlikuju od našeg standarda i iznose:a) ležaj za jednu osobu (d=185-190cm,š=75-90cm);b) francuski ležaj
(d=185-190cm, š=120-140cm. Navedene kategorije A, B, C koje se odnose na smeštaj vile u Grčkoj je isključiva preporuka turističke agencije Halo Tours svojim putnicima, da bi se lakše opredelili za nivo komfora smeštajnog objekta.

Prevoz: Moderni turistički autobusi ( AC/TV ), ili mini bus. Datum polaska: naznačen je u tabeli. Raspored sedenja u autobusu je odredjen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, podnose zahtev i uplaćuju dodatnih 1000 din. prilikom prijave za aranžman.

Konektivni transfer: Cena za konektivni transfer: 15 eur / osoba Dete do 12 g. – 10 eur. Konektivni transfer odnosi se na polaske van Beograda, koji nisu usputni autobusu.

PRAVO AGENCIJE - Agencija zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidjenog za obilazak i dr.). Minimum za realizaciju aranžmana je 35 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija ima pravo otkaza aranžmana do 5 dana pre polaska. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 prijavljenih.
Uz ovaj pogram važe O pšti uslovi putovanja turističke agencije Halo Tours koja je organizator putovanja

Rezerviši

Molimo Vas da popunite sva polja kako bi smo mogli da Vas kontaktiramo povodom Vaše rezervacije!
  • Unesite ime aranžmana tj ime vile ili hotela. Ukoliko imate bilo kakve dodatne napomene unesite ih ovde.