Opis

Ukoliko i vi volite da osim uživanja u sunčanju i kupanju vidite još nešto onda je ovaj gradić kao stvoren za vas!

Info i rezervacije:
065 2 303 305

Vila AMY

Vila Amy se nalazi na 10 – 12 min od plaže i par min. od centra. Vila raspolaže 1/2 studijima koji su opremljeni:

 • kuhinjom,
 • kupatilom,
 • TV-om,
 • klimom (doplata 4 € po danu),
 • fenom,
 • sefom (doplata za sef),
 • svaki studio ima terasu.
 • svaki dan se čiste sobe od strane osoblja vile,
 • posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana.

U dvorištu vile nalazi se roštilj koji je na raspolaganju gostima. Nema internet.

Limanas

Limenas je glavni grad Tasosa, ima oko 2000 stanovnika. Posle Prinosa, ovo je jedna od glavnih luka ostrva. Odavde možete hidrogliserom otići do Kavale.

Info i rezervacije:
065 2 303 305

U Limenasu se nalaze banke, policijska stanica, ambulanta, advokat, jednom rečju ovde možete naći sve sto vam treba! U blizini stare luke se nalazi mala ali čista peskovita plaža, duž plaže se nalaze brojne taverne, barovi i diskoteke. U mestu se nalazi muzej arheologije, amfiteatar i crkva Sv. Nikole.

U blizini Limenasa nalaze se plaže pod borovom šumom izmedju kojih izdvajamo Makriamos, Tarzanas, Nisteri i Glifada.

Tasos

Tasos je najsevernije ostrvo egejskog arhipelaga, u obimu nesto manje od 100 km, okruženo predivnim peskovitim plažama.

Čak i u najtoplijim danima, kada sve vrvi od turista, možete naći mirnu plažu u nekoj od uvala Tasosa!

Info i rezervacije:
065 2 303 305

Unutrašnjost ostrva je skoro netaknuti planinski predeo sa raštrkanim selima koje vreme kao da nije promenilo. Celo ostrvo je prekriveno bogatim šumama crnog i makedonskog bora.

Centar ostrva i glavna luka je grad Limenas sa bajkovitim uličicama, tavernama i barovima. Drugi po velicini grad, Limenarija i prelepi Potos i Pefkari, najjužnija mesta ostrva, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i nezadovoljnim.

Ostrvo Tasos će Vas očarati gostoprimstvom ostrvljana i lepotom zelenila.

Plaže na kojima turisti uzivaju su: MakriamosGlifadaGolden beachParadisoAlikiTripitiSotiros.

Nazivi ” smaragdno ostrvo “, ” zeleni dijamant egeja “, ” šuma koja pliva “, ” egejski raj ” govore mnogo, pa zato svako ko poseti Tasos zauvek će poneti sa sobom predivne i nezaboravne trenutke i poželeće da se opet vrati.

 

Osnovne informacije

Letovanje Grčka; Tasos, Limenas, paket aranžman autobuski prevoz, trajekt i smeštaj 10 noćenja / najam studija / apartmana

Mesto polaska

Polazak iz Beograda garaža SP „Banbus“ na Čukarici u 16:00h.

Vreme polaska

Sastanak putnika pola sata pre polaska autobusa. Proveriti dva dana pre putovanja tačno vreme polaska autobusa.

Vreme povratka

Planirano vreme polaska je u 14:00 h po lokalnom vremenu. Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

Sadržaj

 • Fen za kosu
 • Frižider
 • Klima uređaj
 • Kuhinja
 • Kupatilo
 • Osnovno posuđe
 • Sef za lične stvari
 • Terasa
 • TV

Termini putovanja

od 23.05.2020. do 20.09.2020.

Aranžman obuhvata

 • Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema)
 • smeštaj na bazi 10 noćenja sa doručkom u izabranom objektu u 1/2, 1/3 sobama i 1/2+1 studio apartmanu,
 • Trajekt  na relaciji Keramoti-Limenas-Keramoti,
 • usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka,
 • troškove organizacije i vođstvo puta.

 

Aranžman ne obuhvata

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Boravišna taksu - taksa za 2020. godinu iznosi 0,50 eura dnevno po sobi.
 • Nepomenute usluge - individualne troškove

Cena aranžmana

Preuzmi cenovnik

Period boravka1/2 STD
24.05.- 03.06.79*
03.06. - 13.06.99*
13.06. - 23.06.129*
23.06. - 03.07.159*
03.07. - 13.07.189
13.07. - 23.07.209
23.07. - 02.08.229
02.08. - 12.08.229
12.08. - 22.08.229
22.08. - 01.09.179
01.09. - 11.09.149
11.09. - 21.09.119*
21.09. - 01.10.99*

Cena paket aranžmana od 79 € po osobi u 1/2 sobi.

Cena uključuje autobuski prevoz, trajekt i smeštaj na bazi 10 noćenja sa doručkom.

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA:

30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska

30% od cene aranžmana prilikom rezervacije ostatak na rate čekovima građana do 30.novembra 2020.god.

Uplata na račun organizatora 180-14121004292184. Uplata na račun ovlašćenog agenta ONLINE TRAVEL – 170-0050021920000-41.

POPUSTI I DOPLATE NA CENU ARANŽMANA:

 • dete do 2 godine –gratis u zajedničkom ležaju.
 • dete od 2-7 godina u zajedničkom ležaju plaća 50% cene iz tabele, osim za smene označene zvezdicom gde plaćaju punu cenu aranžmana; zajednički ležaj može koristiti samo jedno dete do 7 godina sa odraslom osobom ili dvoje dece do 7 godina.
 • deca od 2-10 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na kompletan aranžman, osim za smene označene zvezdicom gde plaćaju punu cenu aranžmana iz cenovnika.

Doplata za 1/1

 • Za smene bez zvezdice: 70 % od cene aranžmana po osobi, umanjen za visinu prevoza od 25 € i putnici imaju jedno sedište u autobusu.
 • Za smene sa zvezdicom doplata je 70% od ukupne cene paket aranžmana i putnici imaju jedno sedište u autobusu.
 • doplata za dodatno sedište u autobusu za sve putnike koji koriste uslugu prevoza aranžmana je 40 eur/ po osobi.

* Prilikom putovanja dozvoljen je jedan kofer i jedan ranac, za svaki dodatni kofer doplata je 20 eura.
*doplata za sedišta na galeriji ili za stolom se doplaćuje 5 eura u oba pravca, s tim što zadržavamo pravo na mogućnost vraćanja novca putnicima u slučaju da ide solo bus

 

Napomene

NAPOMENE-UMANJENJA U ODNOSU NA CENU PAKET ARANŽMANA IZ TABELE:
U slučaju spajanja smena na našem prevozu ukupna cena paket aranžmana se umanjuje za 20 € / osobi (ukoliko su rezervisane 2 smene) ili 40€ (ukoliko su rezervisane 3 smene). Navedena umanjenja se odnose isključivo za smene bez zvezdice. Ukoliko su smene označene zvezdicom, ne podležu nikakvim umanjenjima po ovom osnovu, što podrazumeva da svi plaćaju ukupnu cenu pak. aranžmana. Ukoliko su smene kombinovane: sa zvezdicom i bez zvezdice, umanjenje ukupne cene pak.aranžmana je 20 €/osobi.

SMEŠTAJ

Podrazumeva najam soba i studio apartmana na bazi 10 noćenja sa doručkom. Sobu čini jedna prostorija sa datim brojem ležajeva, (apartman ima kuhinju u okviru iste prostorije opremljenja posuđem) kupatilo i terasa.

Napominjemo da se u praksi često dogđa da iako je rezervisana dvokrevetna smeštajna jedinica, bude obezbeđena soba sa više kreveta, te se u tom slučaju smatra da je organizator ispunio svoju obavezu iz ugovora, a stranka ovim obaveštena o mogućnosti postojanja više kreveta u smeštajnoj jedinici.

Gosti su dužni da sami vode računa o higijeni i poštuju kućni red.

Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima, toalet papirom i sredstvima za higijenu.

Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda, npr.standard za normalan krevet je širine od 75–90cm.

Napominjemo da WiFi zbog opterećenosti mreže u nekom periodu može doći do otežane komunikacije.

Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta.U slučaju neadekvatnog smeštaja ili drugog problema, mole se putnici da se obrate predstavniku agencije na destinaciji.

 

NAPOMENA:
Organizator putovanja zadrzava pravo da na osnovu posebne odluke odobri popuste i proda svoje slobodne kapacitete po cenama nižim od onih u cenovniku. Putnici koji su uplatili aranžman po ovom cenovniku u tom slučaju nemaju pravo da potražuju nadoknadu za razliku u ceni. Posebna odluka biće istaknuta u agenciji i na zvaničnom sajtu agencije u vidu: First Minute, Last Minute, Popusti...
Putnici su dužni da se informišu o mestu i vremenu polaska na putovanje 1 dan pred polazak na put. Na polazak naznačen u tabeli, treba doći najkasnije 30 minuta pre naznačenog vremena polaska.
Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest ili fizičke nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli.
Prtljag putnika je ograničen na: 1 putni kofer (torbu) i 1 ručni prtljag po putniku. Mole se putnici da imaju razumevanja da je grupno putovanje, i tome je sve podređeno. Muzika i filmovi su neutralini po svom sadrzaju, kao i temperatura u vozilu, te ne može biti podređena individualnim željama..Tokom vožnje autobusom pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava je najstrože zabranjeno.Pauze tokom putovanja se prave kod većih motela u razmacima od 3-4 sata. Organizator putovanja nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti, niti da utiče na redosled prelaska autobusa na graničnim prelazima. Nakon dolaska autobusa u letovalište, zbog ograničenih uslova , uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu. Organizator nije u obavezi da obezbedi prevoz ili prenos prtljaga od/do mesta parkiranja autobusa do smeštajnog objekta. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima tokom putovanja i za vreme boravka. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu ili u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer niti prevoznik niti agencija ne odgovara za isto. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (tuče, krađe...) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. U slučaju eventualne štete koju putnik učini u smeštajnoj jedinici ili objektu dužan je nadoknaditi lično na licu mesta.
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Za ulazak u zemlje Evropske Unije neophodno je da putna isparava važi minimum 6 meseci od završetka planiranog putovanja.Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju itd.) informišu na sajtu Delegacije EU www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost.Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. U slucaju promena na monetarnom trzistu, trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja. Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
Mole se putnici da pažljivo pročitaju Program putovanja i Opšte uslove putovanja je su oni sastavni deo Ugovora o putovanju i obavezujući su za obe ugovorene strane.

Rezerviši

Molimo Vas da popunite sva polja kako bi smo mogli da Vas kontaktiramo povodom Vaše rezervacije!
 • Unesite ime aranžmana tj ime vile ili hotela. Ukoliko imate bilo kakve dodatne napomene unesite ih ovde.