Do željenog putovanja u 3 koraka

1. Istraži!

Pregledajte celokupnu ponudu internet turističke agencije iz topline doma svog! Izaberite željenu destinaciju! Razgledajte lagano ili koristite pretraživač da ubrzate ceo postupak.

Kontaktirajte nas za sugestiju, pomoć i preporuku! Koristite kontakt formu ili nas pozovite telefonom

2. Rezerviši i plati!

Kada ste doneli odluku o svom idealnom putovanju potrebno je da popunite sve podatke iz formulara za rezervaciju koji se nalazi pored svake vile. Pošaljite  jednim klikom i sačekajte našu potvrdu o raspoloživim kapacitetima. Dobićete odmah  Ugovor o putovanju i uputstvo za plaćanje.  Čim novac bude na našem računu dobijate potvrdu o uplati. Ukoliko želite plaćanje na više rata, možete mesečno uplaćivati na naš račun  ili nam popunjene čekove poslati poštom. Obavezno dostaviti  fotokopiju lične karte i kartice.  Kada isplatite vrednost celog aranžmana dobijate voucher.

3. Putuj!

Sva potrebna dokumentacija za putovanje je spremna! Ostalo je samo da sačekate datum putovanja i da krenete! Srećan put!

Šaljite nam svoje impresije sa putovanja! Pišite nam da lii ste zadovoljni uslugom, smeštajem, da li bi nešto menjali. Šaljite nam svoje sugestije! Pišite nam na email info@onlinetravel.rs gde bi voleli da putujete!

Putujte zadovoljni i srećni!

Vaš ONLINE TRAVEL