Opis

Harkanj

Harkanj Banja je najstarije vodeno lečilište u Mađarskoj, poznato po lekovitoj vodi za kožu. Nalazi se u jugozapadnom delu Mađarske, tik uz granicu sa Hrvatskom. Tvrdi se da je ova banja jedna od tri u svetu, priznate banje za lečenje psorijaze. Ovde izvire sumporna lekovita voda koja obiluje mineralima. Voda izbija na površinu sa dubine 50-70 m, sa prosečnom temperaturom 62 oC. Gosti mogu uživati u blagodetnim dejstvima ove lekovite vode u nekom od bazena, polunatkrivenim ili otvorenim tokom cele godine na 8000 m2 vodene površine. Naravno, uz bazene sa lekovitom vodom, na raspolaganju su i saune, jakuzzi, masažni bazen, kozmetički i masažni salon i još mnogo toga.

Hotel Thermal****

Hotel Thermal  nudi raznovrsne spa sadržaje koji uključuju termalni bazen, bazen, saunu i hidromasažnu kadu. Restoran hotela  služi jela mađarske i internacionalne kuhinje. Na raspolaganju vam je izbor odličnih vina iz istorijskog vinskog regiona Vilanj. Pivnica u vrtu otvorena je od maja do oktobra. U njoj možete probati lokalne specijalitete, koji se peku i pripremaju na roštilju.

U okviru hotela se nalazi restoran, bar, recepcija koja radi non-stop, dnevna štampa, bašta, terasa, sobe za nepušače, sobe prilagođene osobama s invaliditetom, lift, sef, grejanje, ostava za prtljag. Na raspolaganju je takodje soba za osobe sklone alergijama, prostor za pušače… Od dodatnih sadrzaja koje hotel poseduje tu su teniski teren, sauna, fitnes centar, solarijum, spa i velnes centar, masaža, bilijar, hidrosamažna kada, tursko/parno kupatilo, zatvoreni bazen.

Bežični internet je dostupan na javnim mestima besplatno.

Pečuj

O lepoti i znamenitostima Pečuja svedoči podatak da je on 2010. godine bio Evropska prestonica kulture. Pečuj je središte županije Baranja I po mnogima najlepši grad Mađarske, posle Budimpešte, broji oko 200.000 stanovnika.  Arheološki nalazi govore o tome da je star oko 6000 godina. Rimljani su ovde došli u 2. veku, a ostaci onoga što su gradili, mogu se videti i danas. U nekoliko navrata je Pečuj menjao vlasnike, a osvajali su ga Sloveni, Avari, Franci, bio je u sastavu Velike Moravske, pod vlašću Turske, nakon Prvog svetskog rata nalazio se pod srpskom vlašću, a 1921. godine vraćen je Mađarskoj i to Trijanonskim sporazumom. Gradsko jezgro Pečuja je prava riznica starina. Najvrednije i najpoznatije su praistorijske i rimske nekropole, džamija-crkva, minaret, katedrala, kula nekadašnje biskupske tvrđave, biskupska palata, nacionalno pozorište, najviša zgrada u Mađarskoj, srpska pravoslavna kapela, franjevačka crkva, sinagoga, Pečujski univerzitet.

 

Osnovne informacije

WELLNESS & SPA Mađarska. Wellness vikend, trodnevno putovanje autobusom sa akcentom na wellness i spa programu. Obilazak Pečuja je uključen u cenu.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN: Polazak iz Beograda  u  5:30h. Tačno mesto polaska biće poznato 2 dana pre puta. Vožnja autoputem preko Novog Sada, Sombora i posle graničnog prelaza Batina ulazimo u Hrvatsku, prolazimo pored mesta Beli Manastir, Petlovac, Baranjsko Petlovo selo I nakon 30 km ulazimo u Mađarsku. Povremeno zaustavljanje radi odmora i osveženja.

Dolazak u Pečuj – evropsku prestonicu kulture za 2010. godinu, razgledanje centra grada: Kiralj ulica, pozorište, Gradska kuća, Županijska kuća, Gazi-Kasim pašine džamije, muzeja Žolnaji, Katedrale. U 15:00 h nastavak putovanja za Harkanj. Smeštaj u hotel Thermak****.  Slobodno vreme za wellness I spa. Noćenje.

2.DAN: HARKANJ BANJA. Doručak do 10 h. Slobodno vreme za šetnju, wellness I spa  ili  kupanje u bazenima kupališta  Harkany. Fakultativno : Odlazak u vinariju u Šiklošu. Okupljanje u holu hotela Thermal 4*   u 19:30 h I polazak za Šikloš ( udaljeno 5 km od Harkanj Banje). Degustacija 6 vrsta vina. Povratak u hotel. Noćenje.

3.DAN: HARKANJ BANJA. Doručak i napuštanje soba  do 10 h. Slobodno vreme za banjanje I wellness do polaska. Polazak  za Srbiju u 16:00h. Dolazak  u  Beograd  u kasnim večernjim časovima.

 

Mesto polaska

Polazak iz Beograda. Tačno mesto polaska biće poznato 2 dana pre puta.

Vreme polaska

Polazak je u ranim jutarnjim časovima u 5:30 h.

Vreme povratka

Povratak je u popodnevnim časovima - 16h. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima.

Sadržaj

 • Bazen
 • Fen za kosu
 • Frižider
 • Grejanje
 • Indoor pool
 • Kupatilo
 • Lift
 • Lounge
 • Minibar
 • Outdoor pool
 • Parking
 • Sauna
 • Seating area
 • Sef za lične stvari
 • SPA
 • Švedski sto
 • Telephone
 • Terasa
 • TV
 • Valet parking
 • Wake up service
 • WiFi

Termini putovanja

07.04.2018. – 09.04.2018. godine

Aranžman obuhvata

- Autobuski prevoz (DVD, AC)

- Smeštaj u 1/2 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom – “švedski sto”, hotel Thermal 4*, Harkanj

- Kupanje u bazenu, korišćenje saune, parne kabine

- Bademantil

- Licenciran vodič tokom putovanja

- Organizacija putovanja

Aranžman ne obuhvata

- Boravišnu taksu 2 € po osobi/danu; plaća se u agenciji

- Fakultativne izlete - Degustacija  vina:  6 vrste vina + kobasice, luk I sezonsko povrće - 20 € po osobi;Potrebno je minimum 15 prijavljenih za realizaciju degustacije vina. Prijavljivanje prilikom rezervacije aranžmana. Plaćanje vodiču.

- Medjunarodno zdravstveno osiguranje Milenijum osiguranje osigurana suma 30000 € 239,00 rsd od 0-19 god., 359,00 rsd od 19-75 god., 896,00 rsd za osobe preko 75 god.

- Individualne troškove

Cena aranžmana

Preuzmi cenovnik

CENA trodnevnog putovanja, wellness vikend obuhvata autobuski prevoz i smeštaj u hotelu sa 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom, švedski sto.

[table “4” not found /]

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu UNICREDIT BANK-e.

- Uplata avansa od 30% od ukupne cene aranžmana, a ostatak na  rate čekovima građanja najkasnije do 01.05.2018.

POPUSTI:  Dete do 6  godina na pomoćnom ležaju uz dve plative osobe GRATIS SMEŠTAJ, plaća 20 eur prevoz.

Dete od 6 do 12 godina na pomoćnom ležaju uz dve plative osobe – cena se umanjuje za 25 eur.

 

DOPLATE: Doplata za bazen sa termalnom vodom (otvoreni I zatvoreni) 3 € za poludnevno korišćenje.

Doplata za 1/1 sobu je 25 € EUR

Napomene

INFORMACIJA:

Radno vreme Banje Harkanj: od 09-18:00. -Ulaznicu za Banju Harkanj: 2900,00 Ft (oko 10 €) za 1 dan (1 ulaz), dete od 7-14 god.: 1100,00 Ft (oko 4 €),

dete 0-6 – gratis.

http://www.harkanyfurdo.hu/

ZA PUTOVANJE U MAĐARSKU OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA.

OSIGURANJE: preporučuje se, jer madjarski službenici s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskraćen ulazak u R. Mađarsku.

NE ČEKA SE NA GRANICI OBRADA PAPIRA ZA TAX FREE
PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 45 PUTNIKA. OTKAZ 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Rezerviši

Molimo Vas da popunite sva polja kako bi smo mogli da Vas kontaktiramo povodom Vaše rezervacije!
 • Unesite ime aranžmana tj ime vile ili hotela. Ukoliko imate bilo kakve dodatne napomene unesite ih ovde.