Opis

Kopaonik

poslednjih godina postaje sve interesantnija letnja turistička destinacija. Privlačan u svim godišnjim dobima a prirodni potencijal od oko 200 sunčanih dana nas navodi da uživamo u planini kada ima manje posetilaca. Upravo zbog velikog broja sunčanih dana u godini Kopaonik nazivaju i “planinom sunca”.

Info i rezervacije:
065 230 330 5 

Kopaonik je mesto koje sadrži sve što bi jedan hedonista ikada poželeo: avanturanezaboravna kuhinjamir i tišina.

Kopaonik, za razliku od drugih turističkih centara, nije postao urban, mada se i dalje gradi. Ono što ga čini specifičnim jesu klima, neizmerno i nedovoljno istraženi rezervati prirode, Semeteško jezero, gejzir, vodopad Jelovarnik.

Kopaonik najviše vedrih dana ima u julu i oktobru.

Posebnost Kopaonika je što ga možete svake godine posećivati a nikada ga stvarno ne upoznati. Otići na Kopaonik ne znači  videti samo  centar I skijalište. Kopaonik je predivna planina I bogatstvo njenih sadržaja je neopisivo.

Info i rezervacije:
065 230 330 5 

REZERVIŠITE OVDE
Dobio je ime po kopanju rude naročito one iz koje  se dobijalo srebro, koja je u srednjevekovnoj Srbiji bila dragocena. Na Kopaoniku ima 180 napuštenih i zatrpanih rudarskih jama.

Malo ćemo se potruditi  da upoznate  Kopaonik van onoga što je dostupno bas svima – sam turistički centar I staze oko hotela.

Jelovarnik

Jelovarnik sa visinom kaskada od 71 metra predstavlja najviši vodopad u Srbiji. Nalazi se u podnožju Kopaonika u oblasti Jelovarnik, po kojoj je i dobio ime. Skriven je u šumi na 1116 metara nadmorske visine (najviša tačka) sa tri kaskade proglašen je za prirodni rezervat. Doći do njega je za mnoge prava planinska avantura.

Kopaoničko svetilište Metođa

Iza kanjona, na samoj litici u gustišu nalazi se pećina a u njoj svetilište. Mala crkva smeštena u steni a nastala je u tursko vreme. Tu su ljudi ovih krajeva, krijući se od Turaka, dolazili u zbegove, pa i crkvicu uredili u samoj litici. Posvetili su je svetom Metodiju, velikomučeniku, episkopu grada Patre Likijske.

Vekovima, svakog 3. jula, na dan Sv. sveštenomučenika Metodija, sakupljao se ovde svet, dolazio u pećinu, molio se Bogu i iz malog slapa vode koja izvire u samoj crkvici tražio lek za razne bolesti.

Crkvica i ovaj kraj nazivaju se Metođe, pećina se nalazi na visini od 1.450 metara, a po nekim predanjima to kultno mesto je nastalo još u trećem veku. Na zidu je freska sv. Metodija, a na komadu kamena slika Bogorodice sa malim Hristom. Autor je Mirjana Jablanović iz Mataruga.

Kad se sa obronaka Metođa pođe uz Gvozdačku reku, gore pri vrhu, nalazi se gejzir. Visok je nekoliko metara, mlaz vode pod pritiskom diže se u visinu, okolo je gusta listopadna šuma i prizor je zaista očaravajući. Gejzir se pojavio pre nekoliko decenija i ustalio se. Količina vode koja šiklja iz zemlje i njegova visina se ne menjaju.

Vila Mozart

Vila Mozart je novoizgrađeni objekat na Kopaoniku. Nalazi se u naselju Čajetinska česma, između Jolly Kop apartmana i Kraljevih čardaka.

Info i rezervacije:
065 230 330 5 

Vila se nalazi na 6 km od centra Kopaonika I nije smeštena na glavnom putu.

Kada se krene iz centra Kopaonika, drugo skretanje sa desne strane, posle Kraljevih Čardaka  – na samo 100 m od skretanja nalazi se vila Mozzart.  Uzanim ali uređenim putem ulazi se prvo u dvorište vile Mozart.

U dvorištu je obezbeđen parking za 10 vozila.

U neposrednoj blizini Vile Mozart, nalazi se Spa centar,prodavnica, autobuska stanica, restoran i kafić

Vila u svom sastavu ima 6 studija za 2 osobe, 6 četvorokrevetnih apartmana I 2 petokrevetna apartmana.

Studio

u Vili Mozart je predviđen za smeštaj dve osobe. Sastoji se iz jedne prostorije,veličine 20m2 u kojoj se nalazi opremnjena kuhinja, sto za ručavanje, krevet za dve osobe, i kupatila sa tuš kabinom. Svaki studio je opremnjen LCD TV, WI-FI. Ima peškite koji se menjaju na 4 dana.

Apartman 1/4

u Vili Mozart je predviđen za smeštaj do četiri osobe.

Sastoji se iz dnevne sobe u kojoj je ugaona  garniture na razvlačenje pogodna za smeštaj dece. U sklopu dnevne sobe je opremnjena  čajna kuhinja  sa stolom za ručavanje. Apartman ima izdvojenu spavaću sobu u kojoj je jedan bračni krevet. Kupatilo ima tuš kabinu.  Svaki apartman je opremnjen LCD TV, WI-FI. Ima peškite koji se menjaju na 4 dana. Površina cca 30m2.

Apartman 1/5

u Vili Mozart predviđen je za smeštaj do 5 osoba. Sastoji se iz dnevne sobe u kojoj je ugaona garniture na razvlačenje pogodna za smeštaj dece. U sklopu dnevne sobe je opremnjena čajna kuhinja  sa stolom za ručavanje. Apartman ima izdvojenu spavaću sobu u kojoj je jedan bračni krevet i jedan singl krevet. Kupatilo ima tuš kabinu. Svaki apartman je opremnjen LCD TV, WI-FI. Ima peškite koji se menjaju na 4 dana Površina cca 30m2.

GPS coordinate 43.275861, 20.764954

U okviru Vile Mozart radi Restoran gde se služi doručak. Doručak je na bazi švedskog stola.

U dvorištu vile je obezbeđen prostor za opuštanje I odmor, kao I zabava za decu.

Ponuda Vile Mozart uključuje usluge iznajmljivanja bicikala i automobile.

Važno obaveštenje za sve one koji žele da borave u vili u zimskim mesecima je da  Vile Mozart poseduje  Skijašnicu sa 40 kompleta skija za odrasle i  deset kompleta skija za decu. Ski oprema je GRATIS za goste vile.

Osnovne informacije

Srbija, individualno putovanje. Najam studija/apartmana.

Mesto polaska

Individualno.

Vreme polaska

Individualno.

Vreme povratka

Individualno.

Sadržaj

 • Fen za kosu
 • Frižider
 • Grejanje
 • Klima uređaj
 • Osnovno posuđe
 • Parking
 • Rešo za kuvanje
 • TV
 • WiFi

Termini putovanja

01.09.2020 - 01.12.2020.

Aranžman obuhvata

 • smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici,
 • zamena posteljine na 7 dana
 • peškiri
 • GRATIS SKI OPREMA
 • Gratis parking za goste vile Mozart

Aranžman ne obuhvata

 • Prevoz
 • Individualne troškove
 • Boravišnu taksu I osiguranje

Cena aranžmana

Preuzmi cenovnik

TERMINSMEŠTAJNA JEDINICAMax br osobaCENA najma
01.09. -01.12.2020.STUDIO 1/222880
01.09. -01.12.2020.STUDIO 1/2 + 133120
01.09. -01.12.2020.APARTMAN 1/444800
01.09. -01.12.2020.APARTMAN 1/555400

Cene aranžmana su iskazane u dinarima po smeštajnoj jedinici i noćenju.

Prilikom potvrde rezervacije uplaćuje se iznos od 30%,.

Plaćanje:

 • Gotovinom – rezervacija 30% ostatak do 10 dana pre polaska
 • čekovima gradjana na mesečne rate. Čekovi se ostavljaju prilikom rezervacije, s tim da poslednja rata može biti max mesec dana nakom završetka aranžmana.
 • Uplata na račun ONLINE TRAVEL – 170-0050021920000-41.

 

 

Napomene

Molimo vas da se pre zaključenja Ugovora o putovanju upoznate sa Programom putovanja kao I Opštim uslovima putovanja agencije Online Travel.

PREMA ZAKONU O TURIZMU ORGANIZATOR PUTOVANJA IMA PROPISANU POLISU OSIGURANJA BROJ 30000016168  OD 28.01.2020. GODINE - ROK VAŽENJA 30.09. 2020. GODINE, POLISA MILENIJUM  OSIGURANJE A.D.O, U VISINI OD 200 000 € ZA SLUČAJ INSOLVENTNOSTI ORGANIZATORA PUTOVANJA I ZA SLUČAJ NAKNADE ŠTETE KOJA SE PROUZROKUJE PUTNIKU NEISPUNJENJEM, DELIMIČNIM ISPUNJENJEM ILI NEUREDNIM ISPUNJENJEM OBAVEZA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJE SU ODREĐENE OPŠTIM USLOVIMA I PROGRAMOM PUTOVANJA

Program je rađen na bazi minimum 2 putnika.
U slučaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 5 dana pre početka putovanja.

Agencija zadržava parvo da realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Agencija zadržava parvo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu.

Agencija ne snosi odgovornost za eventualni drugačije usmene informacije o program putovanja.

Organizator zadržava parvo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke aencije Online Travel.

Rezerviši

Molimo Vas da popunite sva polja kako bi smo mogli da Vas kontaktiramo povodom Vaše rezervacije!
 • Unesite ime aranžmana tj ime vile ili hotela. Ukoliko imate bilo kakve dodatne napomene unesite ih ovde.