Opis

Vila Janis – nalazi se u centralnom delu Potosa, 200 metara od gradske plaže. Supermarket, pekare, taverne i restorani su u neposrednoj blizini. Vila raspolaže studijima za dve osobe. U svakom studiju se nalazi kupatilo, čajna kuhinja, TV prijemnik i klima uređaj. Korišćenje klima uređaja nije uključeno u cenu već se doplaćuje na licu mestai i iznosi 5 € dnevno. U dvorištu vile se nalazi privatni parking za goste vile.

Potos – je mesto na južnoj strani ostrva, udaljen od Limenasa 45 km i 4 km od Limenarije. Nekada je Potos bio malo ribarsko selo, a danas je jedno od najposećenijih mesta na Tasosu koje i pored mnogobrojnih turista nije izgubilo svoj šarm. U okolini Potosa se nalaze najlepše plaže ostrva Tasos; Pefkari, Psili Amos, Astrida, Metalija, i lako su dostupne lokalnim autobusom ili automobilom. Posebna karakteristika ovog mesta je dobar noćni život. Veliki broj kafića, restorana, prodavnica i noćnih klubova u večernjim satima upotpuniće vaš odmor.

Tasos, poznat i kao zeleno ostrvo je jedinstveno ostrvo po svojoj lepoti, šarmu, prirodi, ali i ostrvljanima koji su nam sačuvali svoju kulturu i tradiciju pa im se iznova vraćamo. Sa preko 50 uglavnom peščanih plaža, ostrvo Tasos predstavlja pravu malu riznicu za brojne turiste.

Osnovne informacije

Letovanje Grčka; Tasos, Potos, paket aranžman autobuski prevoz i smeštaj 10 noćenja / najam studija / apartmana.

Mesto polaska

Polazak iz Beograda popodnevnim časovima sa velikog parkinga LASTINOG TURISTČKOG TERMINALA NA AUTOPUTU BEOGRAD NIS BR. 4

Vreme polaska

Sastanak putnika pola sata pre polaska autobusa. Polazak u 16:00 h. Proveriti dva dana pre putovanja tačno vreme polaska autobusa.

Vreme povratka

Planirano vreme polaska je u popodnevnim časovima po lokalnom vremenu. O tačnom vremenu povratka će vas informisati lokalni predstavnik. Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

Sadržaj

 • Autobuski prevoz
 • Frižider
 • Klima uređaj
 • Kuhinja
 • Kupatilo
 • Terasa
 • WiFi

Termini putovanja

18.05.2020 - 15.09.2020.

Aranžman obuhvata

• smeštaj u izabranim objektima na bazi 10 noćenja
• pratioca grupe i,
• usluge predstavnika agencije
• troškove organizacije puta.

Aranžman ne obuhvata

* prevoz autobusima visoke turističke klase (klima, TV, DVD) na navedenim relacijama,
* zdravstveno putno osiguranje,
* fakultativni izleti (plaćaju se na licu mesta kod predstavnika u lokalnoj turističkoj partenrskoj agenciji),

* individualni troškovi.

Cena aranžmana

Preuzmi cenovnik

Termin STD 1/2 STD 1/2 +1
18.05. - 28.05.95120
28.05 - 07.06.130170
07.06 -17.06.185235
17.06. -27.06.295370
27.06. - 07.07.365430
07.07. -17.07.420515
17.07. -27.07.490592
27.07. - 06.08.490595
06.08. - 16.08.490595
16.08. -26.08.430490
26.08. - 05.09.350400
05.09. -15.09.275310
15.09. -25.09.195225

NAČINI PLAĆANJA:

Plaćanje se može izvršiti gotovinom, čekovima građana ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja kao i autobuskog prevoza  se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Cena koja je naznačena u katalogu i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minut ponude.

Prilikom sklapanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

 1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA

– za celokupnu uplatu do 31.12.2019. odobravamo popust 15%

 1. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA:
  – akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak minimum 15 dana pre puta.
  3. UPLATA NA RATE
  – akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12.2020. godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, uz uvećanje od 2% mesečno.

4.ADMINISTRATIVNA ZABRANA
– akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overen primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru  najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15-og u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. 2020. godine. Preostali iznos duga koji se realizuje putem administrativne zabrane, uvećava se za 2%  na mesečnom nivou. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

POPUSTI I DOPLATE:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu ne postoji već se plaća cena za dvokrevetnu sobu naznačena na našoj veb stranici.
 • Dete 2-12 godina ne plaća smeštaj pod uslovom da koristi ležaj sa roditeljima,

 

Napomene

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ:

Predstavnik agencije, na dan dolaska putnika sopstvenim prevozom na ostrvo, ne dočekuje putnike u luci radi smeštanja u ugovorene vile i hotele. Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz (osim u slučaju nemogućnosti da pronađu ugovorenu vilu ili hotel, kada treba da kontaktiraju predstavnika telefonom). Predstavnik agencije, na dan smene iz tehničkih razloga nije u mogućnosti da smešta navedene putnike: doček nove i ispraćaj stare grupe ili se predstavnik ne nalazi u blizini luke.

AUTOBUSKI PREVOZ:

Polazak je dan ranije u odnosu na termin iz programa. Povratak je poslednjeg dana po terminu iz programa u popodnevnim satima iz Potosa. Tačna vremena i mesta polaska su podložna promenama. Putnik je dužan da se informiše o mestu i vremenu polaska u agenciji, jedan dan pred put, odnosno u povratku, u lokalnoj agenciji.

- moguće je priključenje putnika ispred svih motela i na pumpama, na auto-putu Beograd-Niš-Skoplje,

- u cenu prevoza za Tasos karta za trajekt nije uračunata (plaća se vodiču u autobusu), po ugovorenoj ceni iz ugovora i cenovnika Organizatora, koja iznosi 3 eur.

Prevoz se vrši autobusima turističke klase koji raspolažu klima uređajem, TV-om i HI-FI opremom.

- Organizator zadržava pravo promene vremena polaska o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije dva dana pred polazak,

- raspored sedenja pravi Organizator, shodno datumu prijave, osim u izuzetnim slučajevima. Količina prtljaga nije limitirana, ali je poželjno da ne prelazi dva komada po osobi. Autobus se po dolasku u letovalište zaustavlja najbliže moguće smeštajnim objektima,

- pauze se prave prema unapred utvrđenom tajmingu i mestu. Na granici nije dozvoljeno napuštanje autobusa, osim po zahtevu granične službe.

OBAVEZNO PUTNO OSIGURANJE:
Svaki putnik sa srpskim pasošem je dužan da ima zdravstveno putno osiguranje za putovanje u zemlje šengenskog sporazuma. Polise se mogu uplatiti kako kod organizatora putovanja tako i kod turističkih agencija posrednika (Subagenata), ali i u osiguravajućim društvima.

DODATNE NAPOMENE:

– molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu,
– smeštajni objekti koji u katalogu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi. Higijenu u apartmanima i studijima održavaju gosti, a posteljina se menja najmanje jednom u toku smene. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom rasklopivi ili su manjih dimenzija od standardnog ležaja.
– u pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185 cm sa 75-80 cm, a francuski (dve osobe) 185-190 cm sa 115-155 cm.

–  cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.

–  tokom sezone, moguća je promena mesta i vremena polaska

–  putnik je dužan da se lično informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska, jedan dan pred pu,.

– putnik je u obavezi da na dogovorenom mestu polaska bude 30 minuta pre ugovorenog vremena polaska,

 

– Ulazak u studije/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
– napuštanje studija/apartmana je poslednjeg dana do 09:00h.

 

VAŽNE NAPOMENE:

 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
 • Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost, oba roditelja, na punoletno lice sa kojim putuju.

Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja br. 70006370, od 07.12.2018. god. osiguravajuće kompanije Dunav Osigurnje. Program broj 10 od 25.10.2019.
Organizator putovanja Atlas Travel Service d.o.o. , Licenca OTP 115/2016.

 

Rezerviši

Molimo Vas da popunite sva polja kako bi smo mogli da Vas kontaktiramo povodom Vaše rezervacije!
 • Unesite ime aranžmana tj ime vile ili hotela. Ukoliko imate bilo kakve dodatne napomene unesite ih ovde.