Opis

Rezervišite smeštaj po promo ceni! Velenje – hotel Paka **** !

Upoznaćete tradiciju i kulturu Slovenaca, obići jedinstveni rudnik uglja koji je Velenje učinio onim što on danas jeste. Velenje sa okolinom poznato je po brojnim kulturnim i prirodnim atrakcijama koje privlače mnoge domaće i strane posetioce. Ovo je prelep deo Slovenije koju manje poznajemo.

Info i rezervacije:
065 2 303 305

PROMO CENA 99€! REZERVIŠITE OVDE

 Velenje

Mali grad Velenje oduvek je bio važan turistički i ekonomski deo Slovenije. Velenje ima oko 30 000 stanovnika I nalazi se na svega 20 km od Celja.

U njemu ćete videti brojne tragove istorije, ali i fantastične darove prirode. Veliki broj zamkova, fascinantna priroda i čuvene terme samo su deo onog što vas očekuje, ako se odlučite da dođete i upoznate Velenje.

Velenje sa okolinom poznato je po brojnim kulturnim i prirodnim atrakcijama koje privlače mnoge domaće i strane posetioce. Najistaknutija od njih su staro gradsko jezgro Velenja, velenjska jezera s velenjskom plažom i špilja Huda luknja.

Info i rezervacije:
065 2 303 305

PROMO CENA 99€! REZERVIŠITE OVDE

Velenje je administrativno, ekonomsko, političko i kulturno središte doline Salek. Dolina se još naziva i dolina zamkova.

Grad se razvio u podnožju strmog brda, na kojem stoji moćni velenjski dvorac. To je jedan od najlepše sačuvanih dvoraca u Sloveniji.

Ostale atrakcije uključuju dvorac Schalek, dvorac Eckenstein, Staro Velenje i Vila Bianca.

Noviji deo grada jedan je od najlepših arhitektonskih spomenika modernog vremena. Na centralnom Titovom trgu stoji spomenik Josipa Broza Tita, koji je najveći Titov spomenik na svetu.
Zanimljive zgrade uključuju kulturni centar, hotel Paka, narodni univerzitet i zgradu opštine.

Slovenija

Slovenija je mesto gde se mogu opustiti duša I telo. Posebna po svojoj netaknutoj prirodi koju karakterišu čiste i bistre reke, fantastične terme, lepa morska obala kao i planinski venci koji oduzimaju dah.

Prirodne lepote Slovenije nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim. Priroda je neverovatno lepa ali potpuno fascinira odnos ljudi prema prirodi  I prema životnogj sredini uopšte. Sve je nestvarno cisto,uredno i ocuvano ili bolje reći čuvano!

Nema žbunja, korova, blata pored puta ili na putu, sve je uredno, pokošeno, cveće na sve strane.. jednostavno raj na zemlji!

Info i rezervacije:
065 2 303 305

PROMO CENA 99€! REZERVIŠITE OVDE!

Bogatstvo kulture, prirode, mnoštvo nacionalnih parkova, rezervata prirode, prelepih reka, nadaleko poznatih jezera, mnoštvo svetski poznatih pećina, kulturno-istorijskih spomenika, gradova pod zaštitom UNESCO-a, jadranske obale, prelepih Julijskih alpskih planina, čine ovu malu zemlju izuzetno turistički privlačnom kako za kraće izlete tako i za letovanja, a posebno za zimovanja..

Tako puno raznolikosti je stalo na malu teritoriju:  kraške pećine – Postojnska jama I Škocjanska jama, prelepe visoke planine sa skijaškim stazama, planinska jezera: Bled I Bohin, beskrajno mnogo poznatih termi, more….

Osnovne informacije

1. DAN - (petak): Velenje

Doček gostiju. Smeštaj u hotel. Rano prijavljivanje pre 12h.
Slobodno vreme.

Preporuka: Velenjski dvorac koji se prvi put pominje 1270. Godine. Tokom vekova je menjao vlasnike a danas je muzej sa 11 stalnih postavki.

U muzeju je rekonstruisana gostionica iz 30 godina 20 veka u kojoj se nalazi muzička kutija iz 19 veka – panharmonicon, pretača džuboksa. I dalje radi i ima sedam različitih, veoma bučnih melodija, koje zabavljaju posetioce.

Pogled na Velenje je must see. Razgledanje Velenja I znamenitosti grada.
Ručak na jednoj od sledećih lokacija: hotel Paka, Restarvacija Jezero ili Vila Herberstein!
Preporuka Terme Toplošica, samo 10 km od hotela. Opuštanje u bazenima uz popust od 20% na redovne cene.
Noćenje.

2. DAN (subota):

Doručak. Slobodno vreme.

Preporuka: Sada je vreme da bolje upoznate Velenje.

Šetnju možete početi od Vile Bianca u kojoj se nalazi Turističko informacijski centar Velenje.Tu možete kupiti suvenire I probati dobru kavu u kavani Bianca Gurmanka. Od vile koja se nalazi u starom delu grada prošetajte do novog dela grada sve do Titovog trga.

Pogledjte Titov spomenik koji je najviši Titov spomenik na svetu! Preko glavnog gradskog trga šetajte prema najnovijem delu grada, obnovljenoj gradskoj promenadi i put završite ispred bajne Vile Herberstein., gde možete ručati.
Ručak na jednoj od sledećih lokacija: hotel Paka, Restarvacija Jezero ili Vila Herberstein!
Preporuka: Na samo 17 km od Velenja je Žalec, malo mesto koje je centar hmeljstva. Možete obići Fontanu piva koja se nalazi na gradskom trgu. Ako ste puni energije možete posetiti I Celje ( 24 km od Velenja).
Kraj ovog čudesnog dana možete zasladiti u kafani Lucifer jer pored odlične kafe nude Vam i čokoladne praline iz njihove čokoladnice.
Noćenje.

3. DAN (nedelja)

Doručak. Slobodno vreme.
Preporuka: Muzej rudarstva Slovenije:

Podzemni deo Muzeja rudarstva Slovenije potpuno obnovljen I ovde možete doživeti iskustva rudara koji su se desetinama godina spuštali 160 m pod zemljom da bi kopali I na zemlju doneli “crno zlato”. Različita mesta iz života i rada rudara, koje koristi 20 izuzetnih scena i 15 zanimljivih lutaka, oživljavaju se uz pomoć savremene audiovizualne opreme.
Sat i po uzbudljivog putovanja I podzemne avanture možete upoznati mehanizaciju jamskih prostora iz zadnjih decenija razvoja velenjskog Rudnika. Vozićete se vozom po podzemnoj željeznici I probati rudarsku užinu (kranjska kobasica, kleb i sok ili vegetarijanski obrok), koje dobivaju svi posetioci.
Kasna odjava iz hotela posle 16h.

Mesto polaska

Individualno!

Vreme polaska

Individualno!

Vreme povratka

Kasna odjava iz hotela, posle 16h.

Sadržaj

  • Hotelski smeštaj
  • Restoran
  • Švedski sto
  • Telephone
  • TV
  • WiFi

Termini putovanja

Vikend putovanje: petak – nedelja.

Aranžman obuhvata

*smeštaj u hotel Paka ****, koji uključuje dva noćenja u ½ sobama
* Usluga polupansion: doručak I ručak. Mogućnost biranja ručka na sledećim lokacijama: hotel Paka, Restavracija Jezero ili Vila Herberstein.
* Besplatna upotreba saune Romantika uz predhodnu rezervaciju na recepciji hotela.
* Mogućnost kupanja u bazenima Terme Topolšica sa popustom od 20%.
* Besplatan parking ispred hotela ili u hotelskoj garaži.
* Wi-fi u čitavom hotelu.
* Rana prijava pre 12h I kasna odjava posle 16h.

Aranžman ne obuhvata

* prevoz

* zdravstveno putno osiguranje sa osiguranom sumom do 30.000 € (deca do 19 god – 271 din, odrasli do 75 god – 391 din I osobe preko 75 god – 928 din ),
* boravišna taksa plaća se na recepciji hotela – 1,75 € po osobi dnevno. Ukupno 3,5 €
Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu, dok deca 7-18 god plaćaju za 2 noćenja 1,76 €
* individualni troškovi.

Cena aranžmana

Preuzmi cenovnik

Cena aranažmana je iskazana po osobi.

TERMIN PUTOVANJAHotel PAKA 4*
Usluga
CENA PROMO CENA
15 - 17.02.2020.PP16599
06 - 08.03.2020PP16599
17. - 19.04.2020.PP16599
01 – 03.05.2020.PP16599
05 – 07.06.2020.PP16599
11 – 13.07.2020.PP16599
07 – 09.08.2020.PP16599
04 – 06.09.2020PP16599
03 – 05.10.2020.PP16599
06 – 08.11.2020.PP16599
11 – 13.12.2020.PP16599

Cene aranžmana su iskazane u €. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu € NBS na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA – odobravamo popust 10%.

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA: – akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak minimum 20 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE – akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora, a ostatak u 3 jednake mesečne rate. Rate dospevaju svakog 10, 20 ili 30 mesecu, a poslednja rata dospeva 10 dana pre puta.

POPUSTI I DOPLATE:

  • Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 30 € - na upit

 

Napomene

DODATNE NAPOMENE:

-putnik je dužan da se, pre potpisivanja ugovora o putovanju, detaljno upozna sa programom putovanja, kao i Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Online Travel. Molimo vas da opise i fotografije hotela pogledate na našem sajtu.

-Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa u suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije.

- Ukoliko ne dobijete sms poruku 24 h pre polaska putnik je dužan da se lično informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska jedan dan pred put. Putnik je u obavezi da na dogovorenom mestu polaska bude 30 minuta pre ugovorenog vremena polaska,

-Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..),

-putnik mora imati pasoš sa važnošću od minimum tri meseca nakon izlaska iz zemlje članice EU,

-Putnici bi trebalo da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze.

Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. –

 

VAŽNE NAPOMENE:

Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu (važeću) putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu obavezno je dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.

Molimo vas da se pre zaključenja Ugovora o putovanju upoznate sa Programom putovanja kao I Opštim uslovima putovanja agencije Online Travel.

PREMA ZAKONU O TURIZMU ORGANIZATOR PUTOVANJA IMA PROPISANU POLISU OSIGURANJA BROJ 30000016168  OD 28.01.2020. GODINE - ROK VAŽENJA 30.09. 2020. GODINE, POLISA MILENIJUM  OSIGURANJE A.D.O, U VISINI OD 200 000 € ZA SLUČAJ INSOLVENTNOSTI ORGANIZATORA PUTOVANJA I ZA SLUČAJ NAKNADE ŠTETE KOJA SE PROUZROKUJE PUTNIKU NEISPUNJENJEM, DELIMIČNIM ISPUNJENJEM ILI NEUREDNIM ISPUNJENJEM OBAVEZA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJE SU ODREĐENE OPŠTIM USLOVIMA I PROGRAMOM PUTOVANJA

Program je rađen na bazi minimum 40 putnika.
U slučaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 5 dana pre početka putovanja.

Agencija zadržava parvo da realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Agencija zadržava parvo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu.

Agencija ne snosi odgovornost za eventualni drugačije usmene informacije o program putovanja.

Organizator zadržava parvo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke aencije Online Travel.

 

Rezerviši

Molimo Vas da popunite sva polja kako bi smo mogli da Vas kontaktiramo povodom Vaše rezervacije!
  • Unesite ime aranžmana tj ime vile ili hotela. Ukoliko imate bilo kakve dodatne napomene unesite ih ovde.