Opis

Ulepšajte vikend, posetite grad sunca i vode – Segedin!

Isprepletanost starog i modernog, mira i vreve, čini Segedin takvim da može zadovoljiti apetite i onih najprobirljivijih turista.

Info i rezervacije:
065 230 330 5

REZERVIŠITE OVDE

Segedin

Grad sunca i vode – kako se najčešće naziva pružiće vam poseban ugođaj jer nudi za svakoga po nešto.

Segedin je najsunčanije mesto u celoj Mađarskoj i grad smešten na području koje obiluje izvorima termalne vode. Nekada uglavnom znan kao čuvar mađarske tradicije i prepoznatljivih brendova, poslednjih decenija se razvio u pravi turistički raj. Isprepletanost starog i modernog, mira i vreve, čini ovaj grad takvim da može zadovoljiti apetite i onih najprobirljivijih gostiju.

Po čitavom gradu, koji je pažljivo uređen sa mnogo zelenila i pravim malim prirodnim oazama, sa fontanama koje su tu da svakoga podsete kako je Segedin vodeni grad, mogu se videte građevine raznih arhitektonskih stilova, spomenici, verski objekti…

Segedin je prava idila i za ljubitelje dobrog zalogaja i za kupoholičare.

U čardama kojih ima svuda možete uživati u najraznovrsnijim specijalitetima mađarske kuhinje kao i u čuvenim mađarskim vinima.

Borbala, Alđe

Borbala, Alđe je centar novije gradnje sa ukupon 5 bazena, od toga 4 u zatvorenom delu i 1 na otvorenom. Pored relaksirajućeg i zdravstvenog efekta od izgradjenog wellness & spa sadržaja, lekovita voda je pogodna za lečenje problema sa zglobovima, zatim kod sportskih povreda, za lumbalni deo kičme i druge zdravstvene tegobe sa kičmenim stubom.

(Sadržaj : bazen za plivanje 20m, relaksirajući vodeni sadržaji, finska sauna, infrared sauna, hidromasaže, masaže).

Specijalnu cenu pogledajte  OVDE

Info i rezervacije:
065 230 330 5

REZERVIŠITE OVDE

Polazak iz Beograda oko 5:30h Iz Novog Sada oko 6:30h sa Sadović Petrol pumpe na Temerinskoj raskrsnici kod Rodića – Temerinski put, preko puta okretnice autobusa broj 5.

Put nas vodi do graničnog prelaza Horgos I posle graničnih formalnosti odlazak u Segedin.

Obilazak grada I njegovih kulturno-istorijskih spomenika:

 • Sečenji trg,
 • Klauzal trg,
 • Karaš ulica,
 • Zavetna crkva,
 • Srpska pravoslavna crkva Svetog Nikole,
 • gradsko pozorište…

Od Sečenjija do Klauzala vodi Karaš ulica.  Na Klauzalu se možete prošetati, pogledati Klauzal kuću (ukoliko ste ljubitelj istorije i želite videti mesto poslednjeg govora Lajoša Košuta), ali ukoliko ste jednostavan sladokusac koji uživa u arhitekturi predlažemo da se smestite ispred čuvene poslastičarne Virag smeštene na Klauzal trgu i poručite doboš tortu.

Oko 14 h idemo u Borbala, Alđe najmlađu  banju na tlu Madjarske. Uživanje u njenim wellness I spa ugodnostima.

Polazak za Srbiju u 18h. Dolazak na mesto polaska u kasnim večernjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

 

Info i rezervacije:
065 230 330 5

REZERVIŠITE OVDE

*** NE ČEKA SE NA GRANICI OBRADA PAPIRA ZA TAX FREE

U Mađarsku ulazimo bez ograničenja, kao pre pandemije!

VIŠE INFORMACIJA ZA ULAZAK U MAĐARSKU

Info i rezervacije:
065 230 330 5

REZERVIŠITE OVDE

 

 

Osnovne informacije

Putovanja, Mađarska; Segedin, izlet, grupno putovanje

Mesto polaska

Sava Centar

Vreme polaska

Polazak iz Beograda oko 5:15h

Polazak iz Novog Sada oko 6 h

(tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju).

Vreme povratka

U kasnim popodnevnim časovima polazak za Srbiju.

Sadržaj

 • Autobuski prevoz

Termini putovanja

21.05.2022.

18.06.2022.

16.07.2022.

13.08.2022.

10.09.2022.

08.10.2022.

12.11.2022.

10.12.2022.

 

Aranžman obuhvata

 • prevoz autobusima visoke turističke klase (klima, TV, DVD) na navedenim relacijama,
 • polisa putnog osiguranja sa premijom od 15000€,
 • pratilac grupe tokom putovanja/turistički vodič,

Aranžman ne obuhvata

 • ulazak u banju – 2000 Ft oko 6 €
 • individualni troškovi.

 

Cena aranžmana

Preuzmi cenovnik

TERMIN PUTOVANJACENASPECIJALNA CENA
21.05.2022.2119
18.06.2022.2119
16.07.2022.2119
13.08.2022.2119
10.09.2022.2119
08.10.2022.2119
12.11.2022.2119
10.12.2022.2119

Cene je izražena u din po osobi. Uplata po specijalnoj ceni važi do 14 dana pre polaska.

USLOVI/NAČIN PLAĆANJA:

• dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno najkasnije 7 dana pred putovanje

Napomene

MOLIMO VAS DA SE PRE ZAKLJUČENJA UGOVORA O PUTOVANJU UPOZNATE SA PROGRAMOM PUTOVANJA I POSEBNIM NAPOMENAMA KOJE SU SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA, KAO I OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA AGENCIJE TRAVELLINO

PREMA ZAKONU O TURIZMU, ČLAN 79, ZA JEDNODNEVNE IZLETI (PUTOVANJA KRAĆA OD 24h), NIJE OBEZBEĐENA ZAŠTITA U POGLEDU GARANCIJE PUTOVANJA

 

NAPOMENE:

-putnik je dužan da se, pre potpisivanja ugovora o putovanju, detaljno upozna sa programom putovanja, kao i Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Online Travel. Molimo vas da opise i fotografije hotela pogledate na našem sajtu.

-Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa u suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije.

- Ukoliko ne dobijete sms poruku 24 h pre polaska putnik je dužan da se lično informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska jedan dan pred put. Putnik je u obavezi da na dogovorenom mestu polaska bude 30 minuta pre ugovorenog vremena polaska,

-Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..),

-putnik mora imati pasoš sa važnošću od minimum tri meseca nakon izlaska iz zemlje članice EU,

-Putnici bi trebalo da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze.

- Svaki putnik sa srpskim pasošem je dužan da ima putno osiguranje za putovanje u zemlje Šengenskog sporazuma.

Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. –

 

VAŽNE NAPOMENE:

Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu (važeću) putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu obavezno je dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.

 

Molimo vas da se pre zaključenja Ugovora o putovanju upoznate sa Programom putovanja kao I Opštim uslovima putovanja agencije Online Travel.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator ima depozit u visini od 500  eura  i garanciju putovanja za kategoriju licence B  u visini od 5000 eura. Broj bankarske garancije 04777-02-0193696 od 26.11.2021.    Banka UniCredit Bank, Garancija po Ugovoru o Garanciji putovanja i davanja saglasnosti za izdavanje bankarske garancije broj 0104/2021  od 16.11.2021. zaključenog sa Primaocem garancije Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14.

Primalac bankarske garancije može pozvati banku na plaćanje u periodu koji ne može biti duži od šest meseci , računajući od datuma kada je bankarska garancija prestala da važi. Korisnik bankarske garancije, putnik aktivira bankarsku garanciju  bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka propisanog slučaja preko Primaoca bankarske garancije Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686,  pisanim putem ili telegramom  na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs

Program je rađen na bazi minimum 35 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika organizator ima pravo da otkaže putovanje 5 dana pre početka. Može da organizuje prevoz kombi vozilom uz adekvatnu nadoknadu.
Br.programa 15  Šifra programa – HU – S/A  Cenovnik br 1 od 24.03.2022.

 

Rezerviši

Molimo Vas da popunite sva polja kako bi smo mogli da Vas kontaktiramo povodom Vaše rezervacije!
 • Unesite ime aranžmana tj ime vile ili hotela. Ukoliko imate bilo kakve dodatne napomene unesite ih ovde.