Opis

Pođite sa nama i saznajte zašto je Ljubljana tako privlačna!

Info i rezervacije:
065 230 330 5

REZERVIŠITE OVDE

Ljubljana je mali grad, ali sa svojom kulturnom ponudom se može meriti sa najvećim evropskim metropolama.

Odlikuje je upečatljiva arhitektura starog gradskog jezgra. Pored svog šarma, slovenačka prestonica se može pohvaliti monumentalnim baroknim zdanjima i remek – delima arhitekte Jože Plečnika, bogato dekorisanim crkvama, mnoštvom zelenih površina i kafeima pored reke Ljubljanice.

Godine 2016. proglašena je za Zelenu prestonicu Evropske unije.

Specijalnu cenu pogledajte  OVDE

Info i rezervacije:
065 230 330 5

REZERVIŠITE OVDE

1.DAN, BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 23:30h (tačno mesto i vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN, OLIMJE – LJUBLJANA
U jutarnjim časovima poseta selu Olimje koje je proglašeno jednim od najlepših sela u Evropi 2009. godine. Slobodno vreme za fotografisanje i obilazak samostana. Organizovana poseta prodavnici čokolade. Mogućnost odlaska u domaćinstvo „Jelenov greben“ gde imate priliku da degustirate domaće proizvode, ali i da hranite jelene i muflone. Nastavak putovanja. Dolazak u Ljubljanu. Upoznavanje grada sa vodičem: Prešernov trg, Tromostovje, Robova fontana, Zmajev most… Mogućnost fakultativne posete Ljubljanskom gradu. Smeštaj u hotel posle 15h. Slobodno popodne. Noćenje.
3. DAN, LJUBLJANA – BLED I BOHINJ (fakultativno)
Doručak. Slobodno vreme ili odlazak na fakultativni izlet do jezera Bled i Bohinj. Jezero Bled je biser slovenačkih Alpa, okružen planinskim vrhovima, a na sredini jezera nalazi se ostrvce na kojem je crkva Svete Marije. Dolaskom na Bled predviđeno slobodno vreme za individualne aktivnosti, a naši predlozi su: šetnja uz jezero, poseta bledskoj tvrđavi sa koje se pruža čaroban pogled na jezero i okolinu, pauza za kafu i čuvene bledske krempite. Nastavak vožnje ka Nacionalnom Parku Triglav i poseta Bohinjskom jezeru koje je najveće prirodno jezero Slovenije. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Ljubljanu. Slobodno vreme. Noćenje.
4. DAN, LJUBLJANA – PORTOROŽ I PIRAN (fakultativno) – BEOGRAD
Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme ili fakultativni izlet do Portoroža i Pirana. Dolazak u Portorož – “luku ruža” kako se popularno naziva ovo mondensko mesto Slovenačkog primorja. Kratko upoznavanje sa gradom i slobodno vreme. Nastavak putovanja do Pirana. Piran je veoma poznato turističko odredište u Sloveniji kako zbog položaja na Jadranu, tako I zbog očuvanog starog gradskog jezgra sa nizom trgova, crkava i palata. Slobodno vreme u Piranu. Povratak u Ljubljanu. Kratko slobodno vreme i u popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Dolazak na mesto polaska u kasnim večernjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

 

Info i rezervacije:
065 230 330 5

REZERVIŠITE OVDE

Za Vaš prijatan boravak izabrali smo hotele sa 3* i 4 *

Hotel RADISSON BLU PLAZA 4*

nalazi se u Ljubljani, u okviru tržnog centra BTC. Gradskim prevozom je povezan sa centrom grada. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef…

Sobe su u 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit) sa TWC, TV, mini barom, telefonom… Doručak je na bazi švedskog stola – samoposluživanje.

Više o hotelu možete pogledati OVDE

B&B HOTEL PARK 3*

nalazi se u Ljubljani, u centru grada. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef… Sobe su u 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit) sa TWC, TV, mini barom, telefonom… Doručak je na bazi švedskog stola – samoposluživanje.

Više o hotelu možete pogledati OVDE!

VIŠE INFORMACIJA ZA ULAZAK U SLOVENIJU

 

Info i rezervacije:
065 230 330 5

REZERVIŠITE OVDE

 

 

Osnovne informacije

Putovanja, Slovenija; Ljubljana, hotelski smeštaj, grupno putovanje

Mesto polaska

Tačno mesto polaska će se znati dan pre putovanja.

Vreme polaska

Polazak iz Beograda u 23:30h

(tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju).

 

Vreme povratka

U popodnevnim časovima polazak za Srbiju.

Sadržaj

 • Autobuski prevoz
 • Frižider
 • Hotelski smeštaj
 • Klima uređaj
 • Kupatilo
 • TV
 • WiFi

Termini putovanja

21.10. - 24.10.2021.

10.11. -13.11.2021.

25.11. -28.11.2021.

16.12.- 19.12.2021.

Aranžman obuhvata

 • prevoz autobusom turističke klase (od 16 – 87 mesta) prosečne udobnosti na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
 • smeštaj u hotelu 3* ili 4* (po lokalnoj kategorizaciji) u 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija –isključivo na upit) sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto – samoposluživanje)
 • razgledanje Ljubljane u pratnji vodiča
 • boravišnu taksu za hotel u Ljubljani
 • usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
 • troškove ogranizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata

 • putno zdravstveno osiguranje (do 19 god – 271 din, od 19 do 75 god – 391 din, od 75 god i više – 928 din) sa osiguranom sumom do 30000 evra, doplata 25% od cene osiguranja za osiguranje od COVID-19
 • individualne troškove – nepomenute usluge
 • fakultativne izlete
 • transfer iz UŽICA, ČAČKA, KRAGUJEVCA, BATOČINE (ostali gradovi na upit) – doplata 20 evra / minimum 8 putnika,
 • transfer iz ZRENJANINA – doplata 20€  / minimum 4 putnika,
 • transfer iz VRŠCA – doplata 2500 dinara / minimum 8 putnika

 

 

Cena aranžmana

Preuzmi cenovnik

Cene je izražena u € po osobi.

TERMIN PUTOVANJAHOTELCENA ARANŽMANASPECIJALNA CENA
21.10 – 24.10.2021.RADISSON BLU 4*139 evrasniženo 109 evra
10.11 – 13.11.2021.B&B HOTEL PARK 3*139 evrasniženo 109 evra
DAN PRIMIRJA
25.11 – 28.11.2021B&B HOTEL PARK 3*139 evrasniženo 109 evra
BLACK FRIDAY
16.12 – 19.12.2021.RADISSON BLU 4*139 evrasniženo 109 evra
ADVENT VIKEND

USLOVI/NAČIN PLAĆANJA: plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno najkasnije 7 dana pred putovanje
• na rate čekovima bez kamate, 40% avans, poslednja rata 2 meseca nakon putovanja, realizacija 10. ili 20. u mesecu – čekovi se deponuju u agenciji najkasnije 7 dana pred putovanje
• putem administrativne zabrane na 4 mesečne rate

 

POPUSTI i DOPLATE:

 • doplata za 1/1 sobu 40 evra (isključivo na upit)
  doplata za dodatno sedište u autobusu 30 evra (isključivo na upit)
 • dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) ostvaruje popust 10 evra na cenu aranžmana
 • dete do 6 godina (u zajedničkom ležaju) ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana
 • ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz

 

 

Napomene

FAKULTATIVNI IZLETI (minimum 25 pax za realizaciju)
PROGRAM U DOMAĆINSTVU „JELENOV GREBEN“ 5 evra – OBAVEZNO PRIJAVLJIVANJE ZA OVAJ IZLET U AGENCIJI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA O PUTOVANJU ZBOG REZERVACIJE TERMINA ZA GRUPE – PLAĆANJE VODIČU NA LICU MESTA. AGENCIJA NE GARANTUJE MOGUĆNOST NAKNADNE PRIJAVE TOKOM PUTOVANJA,

POSETA LJUBLJANSKOM GRADU (uspinjača uključena u cenu) 15 evra,

PORTOROŽ I PIRAN 30 evra / 25 evra (deca do 12 godina),

BLEDSKO I BOHINJSKO JEZERO 20 evra / 15 evra (deca do 12 godina)

NAPOMENA
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije… Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.

Rezerviši

Molimo Vas da popunite sva polja kako bi smo mogli da Vas kontaktiramo povodom Vaše rezervacije!
 • Unesite ime aranžmana tj ime vile ili hotela. Ukoliko imate bilo kakve dodatne napomene unesite ih ovde.